inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám věšák stojací

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám stojací věšák černý v.155 cm (tzv. kaktus). Cena 250 Kč. Lokalita Pardubice.
Prodám věšák stojací
Podobné inzeráty
Stojací věšák mramor
Prodám nový věšák, který jsem zakoupil u jediného originálního prodejce v Německu. Dávám garanci vrácení peněz, že je věšák nový, originál včetně návodu zabalený, nikdy nepoužitý a zcela funkční. Technische Daten: Höhe 173 cm Breite Kopf 46 cm Durchmesser Fuß 37 cm Belastung bei gleichmäßiger Verteilung: 10kg verchromtes Metall, lackiertes Standrohr původní cena 59 euro . Posílám na dobírku kurýrem PPL, pro věšák můžete přijet do Aše, popř. okres Cheb
Stojací věšák
Prodám stojací věšák do předsíně, pevný. Dvě patra, nižší pro děti. Velice praktický, pojme hodně bund a kabátů. Uprostřed držák na deštníky. Odvoz vlastní. 500 Kč.
Stojací věšák na ramínka
Stojací věšák na ramínka, osobní předání.
Věšák s lavičku
Prodám masivní věšák z dubu v industriálním stylu.(ruční práce) Věšák je velmi robustní a celkem těžký Rozměry. Š. 100cm V. 200cm K vidění v Hrádku nad Nisou, Václavská 131 Lavice, věšák, dub, fošny, trámy, rustikální, industriální, zahrada, prkna.
Předsíňový věšák, zavesny vesak, predsinova stena
Věšák na bundy, kabaty, atd. NIKDY NEPOUZITO!!! Barva bila a dub san remo. Nevyuzito z cele sestavy, viz odkaz. K dispozici jen samotny vesak. Novy, nepouzity, jen slozeno podle navodu. Osobni odber Praha Podoli Rozmery: vyska 193cm, sirka v uzsim miste 30cm, sirka police 50cm. Rychle jednani = sleva-prekazi !!!
Nástěnný IKEA věšák TJUSIG (černá barva)
Prodám nástěnný IKEA věšák TJUSIG (černá barva, 78 cm). Věšák je ve 100% stavu bez jakéhokoliv poškození. Předmět je stále k prodeji v IKEA, takže veškeré detaily lze najít na jejich webu. Pouze osobní odběr v Ostravě