inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám veterana přívěsný vozík kemping

Kategorie: Veteráni

Prodám přívěsný vozík za veterána škodu MB, škoda 100, či Octavia. Jeden z prvních má výrobní číslo 300 rok 1967. Ideální dobový doplněk za vašeho veterána. Vše původni plachta nepopraskana, je k tomu i konstrukce pod plachtu není na foto. Krásný kola krásný vzorek málo jeta. Odrazka jsou k tomu nová. Vše původní nikdy nebyl na STK původní TP i malý knížečka na moji osobu. Pojištění placeno. Cením si ho na více než je napsáno, ale nechám ho za tu cenu co je uvedena. Jedinečný kousek.
Prodám veterana přívěsný vozík kemping
Podobné inzeráty
Přívěsný vozík NDR Stema - kemping
Prodám přívěsný vozík DDR Stema Camping s jediněčnou funkční nástavbou - originál, moc jich není, je pouze pro znalce na retro vozy. Cena 10 000 Kč.
přívěsný vozík za veterána
prodám starý přívěsný vozík za autoveterána,bez dokladů, zda se jedná o domácí anebo tovární výrobu nevím.
Prívesný vozík PAV 40 s tiahlom a záhradkou
Ponúkam na predaj prívesný vozík PAV 40, ktorý sa používal za staré motocykle Jawa ČZ atď. Vozík je v pôvodnom stave, viď foto, vhodný na renováciu. Kolieska sú tiež v cene. Cena 850eur/20350 CZK - platbu požadujem v Eurách Lokalita: Slovensko - mesto Zlaté Moravce Pozri aj ďalšie inzeráty.
Jawa 350 / 354 kyvacka + vozík Motex, souprava
prodám plně funkční a pojízdný motocykl Jawa 350 / 354 kyvacka. výfuky rybiny, otevřené saní, ampérmetr v nádrži.. žádná poloviční panelka Původně jsem chtěl stavět soupravu s kapotáží a přívěsným vozíkem Motex. což se moc nevidí. Prodávám z důvodu dokončení jiného veterána - motor po kompletní kvalitní renovaci - hodně novych dílu.. indukční cívky, originální zapalování, repas rotoru atd.. duše, lanka.. - platné doklady, nyní po stk na 4 roky - přívěsný vozík Motex - kompletní zimní kapotáž, revmaplechy - původní řiditka a klakson je součástí - plna taška lanek (jsou tam i nove nepoužité), nějaké drobné díly - přidám gelovou baterii - nádrž uvnitř čistá, nová kolena výfuku.. - původní nosič ještě s koženými řemínky Moto + kapotáž + doklady + vozík Motex 140.000 nebo prodam bez TP za nižší cenu. více foto nebo video na whatsapp, e-mail
Přívěsný vozík Kempík
Prodám přívěsný vozík Kempík. Bez TP, vrchní kryt, náprava, korba je odrezlá. Blatníky jsou použitelné.
Tažné zařízení na přívěsný vozík PAV- Jawa Pérák
Prodám tažné zařízení na Jawa Pérák pro přívěsný vozík Pav. Poštovné je 209kč při platbě převodem, nebo 270 na dobírku.Tažné je vyrobeno z kvalitních bezešvých trubek o průměru 18x1,5 a 15x2 mm. Držák zásuvky vyroben podle originálu. Poslední dvě fotky držák zásuvky pro první provedení vozíku vyrobeného v Avii Letňany. Koukni i na mé další inzeráty.