inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám válcový výsek PLS2000

Kategorie: Ostatní

Válcový výsek, výrobce Sokola Moravské Budějovice, šíře 2000 mm, stroj je v pořádku, 6 let nepoužívaný, náhradní návlek. Plně funkční.
Prodám válcový výsek PLS2000
Podobné inzeráty
Dobový starý stroj mlecí stolice,válcový mlejnek
Prodám tento stroj - za cenu vyšší než je cena šrotu. S přihlédnutím k dobové hodnotě. Hmotnost přes 2700kg. Původní barva temná hnědá - kaštanová. Praděd ju měl v mlýně. Mám i původní technickou zprávu o mlýnském kole a poháněných strojích. K prohlédnutí v Dolní Dobrouči. Jedná se o jednopárovou mlecí stolici fa Prokop a Synové z Pardubic - 20.-30.léta 20.století Regionální historický stroj - Pardubický kraj. Statek, stavení, katr, starý stroj, dobové vybavení, Historický, mlecí stolice,válcový mlejnek, párová mlecí stolice Na SMS nereaguji !! Pouze osobní odběr a elektronickou komunikaci, např. mail či Skype. O ceně jsem ochoten jednat. V práci se pohybuji zcela mimo mobilní síť. Nedovoláte se. Předem mi pošlete maila a pokud cítíte potřebu se mnou mluvit, rád vám zavolám z VOIP čísla, tj. +499 atd. Děkuji za pochopení. Osobní předání, prohlédnutí pouze Dolní Dobrouč Aktuální do smazání - originál zde na
Stroj na výsek rohů a štěrbin
Prodáváme z naší kartonážní výrobny nevyužívaný stroj pro výsek rohů a štěrbin.
Zámek na moto
Prodám Kotoučový zámek zn.Kovix KD6-BK-Black+3x klíč - kotoučový zámek s alarmem - 120dB siréna - alarmový modul chráněný slitinou zinku - vodotěsný modul alarmu - lithiová baterie s dlouhou životností - výběr funkce alarmu - čep zámku z nerezové oceli - push-down zamykací systém - 100% odolný proti korozi - vysoce kvalitní odlitek - triaxiální pohybové čidlo - válcový vysoce bezpečnostní klíč - barva černá Použitý pouze 2x
Odpínač válcový pojistek
Prodám odpinač vál.pojistek +3x pojistka PV 22 63A viz.foto
etiketovací stroj
Nabízíme výrobu automatů na umisťování samolepících etiket na lahve, lahvičky, sklenice, krabice atd. s jiným tvarem. Stroje jsou vyráběny podle individuálního projektu v souladu s požadavky klienta. Charakteristika základního modelu: Typ stroje Automatické, lineární Kapacita až 5 000 lahví / h Instalovaný výkon 1 KW Elektrické napětí 380 V / 50 Hz Rozměry: d./s./v. 3м/1.2м/1.6м/ Typ láhve Válcový Typ štítků Samolepicí /1ks na láhev Max výška - až 100 mm Max délka - až 250 mm Řízení El. Velitelská deska s Ovládání DOTYKOVÉ OBRAZOVKY Dopravní cesta délka-3 000 mm,šířka-100 mm Cena základního modelu 10 000 eur Podívejte se na naše webové stránky- kde uvidíte celou řadu strojů, které vyrábíme. Kontaktujte nás, probereme a zodpovíme všechny vaše dotazy!
Iseki ICT 50
Univerzální nosič/kolový traktor ISEKI ICT 50 se sklopnou korbou, výkon 50 hp, r.v. 2014, najeto 1000 motohodin. Výbava:2-místná kabina, klimatizace, topení, pojezd 4x4, natáčivá přední i zadní náprava, hydraulická ramena vpředu i vzadu, čelní hnací hřídel, celoroční příslušenství- sněhová radlice 2 m, válcový sypač inertu 300 litrů, univerzální přední zametač se sběrem nečistot se skrápěním, nesená nádrž 800 litrů s tlakovým mytím, přední kropící lišta, hadice 20 m s pistolí. Servis prováděn v autorizovaném servisu.STK.