inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám valáška ČT

Kategorie: Koně

Prodám 8letého valáška ČT, moc hodný, po Volonter T,je vhodný na drezuru, krásné chody,pravidelně očkovaný a strouhaný, zvyklý na box a celodenní pastva.Hodný na ošetřování, vhodný i pro pokročilého juniora, 172cm vysoký, čisté rtg, u nás nevyužitý,cena k jednání 160 tis.Kčs tel:
Prodám valáška ČT
Podobné inzeráty
Prodam pony valáška
Z duvodu snižování stavu koní prodam pony valáska.Valášek měří 105cm v kohoutku,je zvyklí na silniční provoz a jiná zvířátka.Umí na lonži i pod sedlem.U nas využiván na procházky na ruce s dětmi,ale jede i sam v lotu.Jezdi ho 7leta holcič hodný co se týče čistěni,kovář a veter. také v pohodě.Občas tvrdohlaví a chce si prosadit svou to je treba mu ukázat kdo je pán.Ve stádě nekonfliktní snese se i s velkymi konmi.Prodám jen zkušenemu a milujícimu clověku.cena 25000kc.
Prodám kobylku Ponny a Valáška
Prodám kobylku Ponny a Valáška výška do 1m. Cena 20000kc za kus. Kontakt pouze telefonicky, EMAIL a SMS NE! Dekuji
Prodám valáška
Prodám 3 letého šikovného valáška, zaučený v tahu i pod sedlem. Více informací po telefonu. Na SMS nereaguji, jen telefonická domluva. Děkuji
Prodám krásného valaska ČT
Prodám teplokrevnyho valaska nar 2009 v kohoutku cca 165-170 jizdarenckou práci zná jen je dopredni ,venku mi nikdy nevyhodil ,ošetřování ,veterinář, kovář bez problémů slepí na levé oko v ničem ho to neomezuje pod dohledem sveze i nejezce nekope nekouše . více informací po telefonu
Prodám skoro 2 letého  valáška po Come Undone
S těžkým srdcem musím nabídnout valáška k prodeji.Myslela jsem ,že budu mít koníka do sportu pro sebe,ale osud tomu chce jinak. Je naučen základním navykům,bez charakterových vad ,zlozvyků atd . Kovář, veterinář odčervení je samozřejmostí.Byl zvyklý na ustájení 24/7 . Aktuálně je v přes noc v boxe,přes den venku . S předpokladem do vyššího sportu ,každý si ho udělá dle svého obrázku.KV cca 168 bude hodně vysoký a mohutný. Prodáme nejlépe člověku který má zkušenosti s mladými koňmi. Cena odpovídá kvalitě koně. Handláci a děti prosím nepsat . Telefon neplatný,kontakt sdělím po emailu.
Koupím valáška
Koupíme hodného valáška na rekreační ježdění. Máme otevřené boxy,velké výběhy. Nabízíme společnost 2 koníķů a milující domov. Máme zkušenost s dušností. Nabídky prosím do emailu.