inzerce, prodej, prodám, bazar

prodám vajička z domácího chovu 5 kc

Kategorie: Drůbež

Prodám vajíčka z domácího chovu za 5 Kč za kus
prodám vajička z domácího chovu 5 kc
Podobné inzeráty
Domaci vajicka z domaciho chovu
Nabizim vajicka z domaciho chovu 5kc kus.Staci sms.Do ol po dohode dovezu
Česká zlatá kropenka - násadová vajíčka
Prodám násadová vajíčka z vlastního chovu. Čisté plemeno, 18 slepiček + 3 kohouti. Vajíčka jsou pravidelně otáčena v obracečce vajec. Nejlépe osobní předání nebo pak poštou, druhý den máte vajíčka doma. Jen volat, na sms nemám čas odpovídat
Násadová vajíčka Ayam Cenami
Dobrý den, prodám násadová vajíčka AC z voliérového chovu. Kohout výstavní - bez vad. jazyk černý, zbarvení dle standardů. Slepičky - černé běháky, drápy, zobák, hřeben, laloky, ušnice, obličej, oči i jazyk. Cena 40 Kč/ks. Vajíčka jsou z tohoto týdne 13-19tého února, sbírána dvakrát denně. Vajíčka jsou minimálně znečištěná, pravidelně otáčená, uložená v obilí. Výsoká líhnivost /oplozenost - 85/90%. Možné osobní předání Olomoucko - Hlubočky večer. Nepravidelně možno vyzvednout v Praze Vršovicích - u nádraží.... Možné zaslat i poštou. Balné + 100 + poštovné. Přijímám rezervace na dvou-třídenní kuřátka - 150Kč kus.
Násadová vajíčka zdrobnělých Brahmánek koroptví vlnitých
Beru záznamy na násadová vajíčka zdrobnělých Brahmánek koroptví vlnitých Vajíčka pocházejí z úspěšně výstavně vedených chovů. Jsou každý den otáčena a skladovaná v předepsaných podmínkách. Vajíčka zasílám pečlivě zabalené poštou. Cena 30kč/ks Omezené množství Osobní odběr nebo posílám poštou přes EMS ( do druhého dne doma) Platba předem na účet!
Domácí vajíčka z volného chovu
Nabízíme domácí vajíčka z volného chovu, na slámové podestýlce. Slepičky jsou krmené kvalitní směsí bez GMO, pšenicí, sušenými skořápkami a tím, co si sami nahrabou. Vytváříme pro ně "slepičí les", který je zatím mladý, ale nějakou přirozenou potravu již slepičkám nabízí. Vajíčka jsou velikosti M a L. Plato po 10 ks.
Prodám kohouty z domácího chovu
Prodám kohouty z domácího chovu lihnuti 6/2022 už pojmou. Na chov I na maso.