inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám úplně nový plakát Dew-Scented k albu Impact

Kategorie: Ostatní

Prodám úplně nový plakát německé thrash a death metalové skupiny Dew-Scented k Albu Impact. Velikost tohoto plakátu je A2 (4*A4)

V Brně osobní předání, jinak poštou, či přes Zásilkovnu.
Prodám úplně nový plakát Dew-Scented k albu Impact
Podobné inzeráty
Prodám úplně nový plakát kapely Re:Aktor k albu Zero Order
Prodám úplně nový plakát portugalské industrial/groove metalové kapely Re:Aktor k albu Zero Order. Velikost tohoto plakátu je A2 (4*A4) V Brně osobní předání, jinak poštou, či přes Zásilkovnu.
Plakát A2 Fantastická zvířata – Mlok Scamander
Z důvodu rekonstrukce pokojíčku předávám dál jednou sundaný plakát v perfektním stavu. Nepoškozený, v rozích samolepící páska překrytá fólií. Plakát Fantastická zvířata 2 – Mlok Scamander Plakát s hlavním hrdinou filmu Fantastická zvířata / Fantastic Beasts. Oficiální filmový plakát s grafikou fantastického filmu z pera J. K. Rowlingové FANTASTICKÁ ZVÍŘATA. Výška: 91 cm, Šířka: 61 cm. A2. Nelze poslat přes Zásilkovnu.
Prodám nový plakát Death Stars k albu Synthetic Generation
Prodám úplně nový plakát švédské metalové kapely Death Stars k jejich prvnímu albu Synthetic Generation. Velikost tohoto plakátu je A1 (8*A4) V Brně osobní předání, jinak poštou, či přes Zásilkovnu.
Prodám tašku na notebook Tullamore Dew
Prodám tašku na notebook Tullamore Dew
fotoalba, kancelářské a kuchyňské potřeby
prodám 1/ sadu 2 luxusních fotoalb v krabicovém obalu pro obě alba za 680 Kč, každé pro 200 ks fotek rozměrů až 12x17(20) cm. Album má 275x245x60 mm, sada s krabicí 282x245x120 mm, 50 listů v každém albu pro 2+2 fotky na každé straně, tj. 200 fotek v 1 albu, sada tedy pro 400 fotek. U každé fotky možný popis na několik řádků. V albu je též velká kapsa na negativy. Barva bordeau. Původní cena 899 Kč. Obr. 1 2/ fotoalbum 31x29v cm, po složení 15x29v cm pro 50 x 2 = 100 fotek za 45 Kč. Obr. 2+4 3/ nevyužité nové kancelářské šanony - pořadače s pákovým mechanismem /4 ks černobílé á 20 Kč i 8 ks barevné á 45 Kč/, mapy, složky, průhledné fólie, sešívačky, děrovačky aj. Obr. 3 4/ nevyužité kuchyňské potřeby /kov, dřevo i PVC/ - lahvičky, sklenice, starožitná plechová krabička aj.
plakát New York
Prodám černobílý plakát New Yorku s Brooklynským mostem na tvrdém křídovém papíře - kartonu, rozměr 97 x 65,5 cm, možnost koupit i clip rám se sklem a zadní sololitovou deskou, cena za plakát 300,- Kč, cena za clip rám 300,- Kč, prodej i samostatně, odběr Praha, tel.: