inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám trampolínu 3,05m

Kategorie: Vše ostatní

Prodám trampolínu bez ochr. sítě. Skákací plocha (na 60 pružin) byla používána pouze 3 měsíce - pružiny a konstrukce jsou starší, ale funkční.
Preferuji osobní předání v Tachově
Pův. cena skákací plochy byla 1000,-Kč.
Prodám trampolínu 3,05m
Podobné inzeráty
Vnější ochranná síť na trampolínu o průměru 366cm
Nabízím jednu sezónu použitou vnější ochrannou síť na trampolínu o průměru 366cm, má návleky na 8 tyčí. Ulomená větev při větru nám ji na jednom místě protrhla, nechal jsem ji odborně vyspravit(viz.foto) a nyní je zase 100% funkční, zip je rovněž funkční a nepoškozený. Je vyrobena z PE, odolná proti UV záření. Vstupní otvor je zajištěn zipem a přezkami. Výhodou je jednoduchá a rychlá montáž sítě na trampolínu. Než nám ji opravili, tak jsem koupil jinou použitou a nyní je tato nevyužitá a ještě někomu může roky posloužit. Původní cena 1190Kč. Vyzvednutí v Kardašově Řečici/Jindřichově Hradci nebo po předchozí domluvě I na Praze 8. Případní zájemci volejte od 10 do 20 hod. Po domluvě a předchozí úhradě možno zaslat za 65Kč přes Balíkovnu(Česká pošta).
Prodám trampolínu 3 m
Dobrý den . Prodám trampolínu profi o průměru 3 metrů. Již nevyužitá. Potřeba koupit nový krycí límec na pružiny jinak plně funkční. Pouze volat
Trampolinu Marimex prodám
Trampolinu Marimex 3,05 průměr prodám.Plně funkční,poškozený zip a kryt pružin.Cena 500Kč.Nutná demontáž
Prodám trampolínu průměr 380
Prodám značkovou trampolínu s obchodu . Minulý rok nová ochranná siť + doskoková plocha. Potřeba dokoupit ochranu pružin, je k trampolíně, ale je ve špatném stavu. V internetovém obchodu je cena 1300 kč. Nová stála 8999kč. Neposílám, ale pomůžu z demontáží. Osobní odběr ve Starém městě u Moravské Třebové.
Prodám zánovní německou trampolínu průměr 3,5 m
Prodám zánovní zahradní německou trampolínu průměr 3,5 m, výška sítě 2.4 m, vstup na zip a kliky, i se schůdky, akční cena předsezonní sleva !!
Prodám Trampolínu Zn.Duvlan 450 cm
Prodám Trampolínu značky Duvlan průměr 450 cm schůdky zachovalá. Již nevyužité