inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám Toyotu Corollu 1.6Vvti r.v 2019 do provozu 2021

Kategorie: Toyota


Prodám Toyotu Corollu 1.6Vvti r.v 2019 do provozu 2021
Toyota Corolla ve výbavě Comfort Tech.Najeto 35 km. Karoséri sedan/limuzína v barvě modrá,světlá, metalíza.Klimatizace dvouzónová automatická.Počet airbagů 7 počet dveří:4.Počet míst:5.Objem:1 598 ccm.Výkon:97 kW (132 koní)Převodovka:Manuální Převodový stupeň:6 stupňová.Pohon:4x2,Palivo:Benzín.Průměrná spotřeba:5,5L.Plní EURO:EURO 6.Historie a dokumenty první
majitel. Servisní knížka ano.Země původu Česká republika.Nehavarováno.

Výbava:Bezpečnostní systémy:ABS, ESP, Protiprokluzový systém kol (ASR), Sledování jízdního pruhu,Asistenční systémy:Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Parkovací kamera, Parkovací senzory, Tempomat, Parkovací senzory přední, Parkovací senzory zadní.Zabezpečení vozidla:Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Imobilizér.Vnitřní výbava a komfort:Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Posilovač řízení, Senzor stěračů, Senzor tlaku v pneumatikách, Venkovní teploměr, Vnitřní teploměr, Vyhřívaná zrcátka,vyhřivaní sedaček,android auto.Zatmavení skel.Pravidelný servis v Toyotě. Přidám i letní gumy.

Prodám Toyotu Corollu  1.6Vvti r.v 2019 do provozu 2021
Podobné inzeráty
Prodám Toyotu Corollu
Prodám Toyotu Corollu 2.0 D4D r.v. 12/2008, objem 1998 cm3, 93 kW Velice spolehlivé a bezproblémové auto s nízkou spotřebou ( 5,5 l/100 km a dokáže i levněji), najeto 307 400 km (dobře zajeté). Barva: šedá metalíza, kosmetické vady karoserie. V 12/2022 po STK, výměna: zadní nový brzdič, zadní brzdové destičky, nový lanovod k ruční brzdě, nový chladič a nový altrnátor. obuté zimní nové pneumatiky.Tempomat, vyhřívání zrcátek a předních sedadel. Nástřik spodku vozu (pravidelně po dvou letech), nekuřák, garážované. O auto bylo vždy dobře postaráno. Na případné další informace mě můžete kontaktovat.
Toyota Corolla E12 1.6VVTI/81kw převodovka
Dobrý den, prodám funkční vyzkoušenou převodovku do vozidla Toyota Corolla E12 1.6VVTI/81KW.
Nabízím k prodeji Corollu E12 po faceliftu s LPG
Je k mání Corolla E12 po faceliftu s motorem 1.6VVTi 81 kW kterou jsem si sám před dvěma lety dovezl z Říše. Auto nebylo nikdy bouráno, a kdyby moje býv.manželka nebyla mstivá baba, nikdy bych to auto neprodával. Před časem jsem zavinil autonehodu kvůli které jsem dodnes částečně invalidní, a ona dělala všechno pro to abych kvůli zranění z nehody o Ř.P.přišel.(Poranění hlavy) Proto svou krásku nabízím. První evidence '06, při dovozu naj.169 tkm.,teď najeto 181 tkm.,8xAIRBAG,DIGI klima,el.okna,centrál s D.O.ABS,ESP,TC,pal.P.C.,malý kožený paket-řad.páka a volant,výhřev př.sedaček,el.zrc, buďto orig.rádio s pal.PC nebo Kenwood s DVD a navigaci-2xUSB a i to komunikuje s ovl.na volantu. Až já jsem si po dovozu nechal namontovat LPG s nádrží místo rezervy.(nádrž 8/'31) Dokonce se mi podařilo sehnat střešní nosič od THULE na 3dv.verzi, za příplatek ho k autu nabídnu taky. Na autě není žádná koroze, jen mi v říjnu před domem škrtla př.nárazbík ml.pipina v tátově scénicu, jen lak! Cena s orig.radiem na CD je 100 a s tím Kenwood-em a orig.k autu 105 tisíc. Je to opravdu hezký a opečovávaný vůz. O tom co jsem za dva roky co auto mám s autem prováděl mám záznamy, taky o tom co se opravovalo-měnilo. Zimní i letní kola na ALU všechny 15 palců. Vše co jsem napsal o výbavě auta je plně funkční! A ještě k autu přidám zadní světla ala TUNING-tmavé čiré. EKO poplatek se u těchto aut neplatí EURO 4, a auto neopustí město bez přepisu na nového majitele/u. V případě potřeby mi volat, tak prosím až v odpol.hodinách.
Toyota Corolla-dojezdové kolo+Kia+Hyundai+Suzuki
Prodám dojezdové-náhradní,normálni kolo na,Toyotu Corollu 2002-1.6-Pneu Bridgestone 390/R15/195/60/6j/H2/88V/ET 45. Je možné je použít i na Toyotu;Varuna,Corolla,Celica,Starlet,Tervel,Paseo+ Suzuki;Alto,Baleno,Ignis,Justy,Liana,Wagon+ Kia;Picanto,Rio+ Hyundai;Accent,Atos,Prime,Pony,Getz.
Toyota Corolla TS E12 141KW
Prodám Toyotu Corollu TS 1.8 atmosféra 141kw. Motor je v základu a po všech stránkách v pořádku. Nežere vodu ani olej. Nájezd 257xxx. Spotřeba 7.6-8.3 l/100km. Výměna oleje každých 6000-6500km (Mobil 5w40, dřív jezdil na Ravenol Racing 5w40) s origo filtrem Toyota. Nemrznoucí kapalina Ravenol, olej v převodovce Ravenol. Podvozek Bilstein B12 pružiny eibach, kompletní repas přední nápravy Febi Bilstein, vč. horního uložení tlumičů. Nikde žádná rez, jen oděrky z provozu. Přidám k ní pár dílů vč. origo výfuku, origo TS kol, origo volantu atd.. Prodám z důvodu nevyužití. Přes zimu s ni nejezdím a na léto mám targu. Pokud by měl někdo zájem mohu přidat i TS křídlo a přední lip.
Prodám Toyotu Corollu Verso, 1.8 VVTi, Automat
Prodám Toyota Corolla Verso, 1.8 VVTi (benzín) s výkonem 95 kW. R. v. 2004, najeto 322 tkm. Prostorné 5-ti místné auto s nízkou spotřebou (7,5l/100 km). Výbava: - multifunkční volant - tempomat - automatická klimatizace - okna v elektrice - zatmavená boční zadní skla - hagusy - litá kola Karoserie bez koroze (kromě jednoho místa-viz foto). Auto jezdí velmi dobře, převodovka řadí plynule. Karoserie má kosmetické vady a pár škrábanců. Více info na telefonu. Pokud chce někdo slevu, aniž by auto viděl a vyzkoušel, nekontaktujte mě! Bazary a překupníci nevolat!