inzerce, prodej, prodám, bazar

prodám "téčka" na stativy

Kategorie: Ostatní

prodám nmnoho kusů kovových "téček" na stativy, má čtyři díry včetně šroubů, je to součástí balení stativu varytec st 132, používám jiné adaptery. prodám levně. Lze to třeba předělat i na klasické "téčka" pro hliníkové konstrukce.

200kč/kus
prodám "téčka" na stativy
Podobné inzeráty
DJI Osmo Mobile 6
Prodám DJI Osmo Mobile 6. Úplně nové nepoužívané byl to dárek. Doklad o koupi nemám. Osobní záruka na funkčnost 30 dní v případě potřeby vyřeším i případnou reklamaci. Osobní předání Kladno a okolí. Info o produktu:
Hliníkové stativy.
Prodám hliníkové stativy.
Speaker Alu, stativ na reproboxy, trojnožka, 130-200cm, 35mm
Obohacení určeny nejen pro amatérské hudebníky: dva reproduktorové stativy Malone Speaker Alu představují perfektní řešení pro rychlou instalaci reproboxu s 35 mm standardní přírubou. Výšku lze flexibilně nastavit prostřednictvím zásuvného kolíku. Protiskluzové gumové nožičky zajišťují pevné stání i na hladké podlaze. Robustní trojnožná konstrukce a velké svorkové šrouby zajišťují přídavnou bezpečnost a pohodlné ovládání. Díky hliníku jsou stativy od Malone nejen robustní, ale i lehké. Pro přepravu nebo skladování se dají rychle sklopit na úsporu místa. Rozměry: Rozměry (sklopený): cca 13 x 96 x 13 cm (ŠxVxH) Výška vystavení: přibližně od 1,30 do 2 mŠířka: 13 cm Hmotnost: 1,6 kg Výška: 96 cm Délka: 13 cm Základní barva: Černá Materiál: Hliník
Gitzo vazelina pro stativy a hlavy sada 2ks
Gitzo vazelina pro stativy a hlavy sada 2ks je nelepkavý lubrikant prodlužující životnost. Každá tuba promaže bezproblémů čtyřsekční stativ.
Prvok, Šampón, Tečka a Karel
-Prodám knihu Prvok, Šampón, Tečka a Karel -Nová, nepoškozená -Pokud by jste měli zájem, můžete mi napsat na e-mail nebo SMS
Puškohled ATN
Prodám puškohled ATN 6-18 x 65,obsahuje přepínání 100-500m,14x jemnější téčko a tečka než ostatní puškohledy,dálkoměr,černá a červená tečka a téčko.Masivní montáž.Celková cena 11.000,kč + 5.000,kč.Jen jako celek.