inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám tašku na notebook Tullamore Dew

Kategorie: Ostatní

Prodám tašku na notebook Tullamore Dew
Prodám tašku na notebook Tullamore Dew
Podobné inzeráty
Skleničky na Irskou kávu Tullamore
Prodám vetší množství skleniček na Irskou kávu od společnosti Tullamore, baleno po 6 ks, cena dohodou dle množství. Máme i jiné sklo pro restaurace becherovka,beefeater,metaxa, pivní sklo a jiné drahé luxusní kousky, neváhejte poptat.
Tullamore Dew 10y
Sběratelská edice cena je pevná
Prodám úplně nový plakát Dew-Scented k albu Impact
Prodám úplně nový plakát německé thrash a death metalové skupiny Dew-Scented k Albu Impact. Velikost tohoto plakátu je A2 (4*A4) V Brně osobní předání, jinak poštou, či přes Zásilkovnu.
Taška/brašna na notebook 15" černá Dicota
Prodám černou tašku na notebook značka Dicota: kompaktní brašna pro 15" notebook, uzamykatelná polstrovaná část pro notebook do 370 x 290 x 55mm, vnější kapsa na dokumenty + přední kapsa s úchyty, zpevněný rám, držadlo + ramenní popruh, celkové rozměry 420 x 330 x 150mm a váha 1.2kg. Přidám zdarma náhradní popruh přes rameno. Tašku jsem použila párkrát, je jako nová. Mohu odeslat Balíkovnou nebo Zásilkovnou.
Predám úplne novú tašku na notebook Swiss Peak
Predám úplne novú tašku na notebook Swiss Peak. Taška na notebook 15.6" s ochranou RFID, Swiss Peak, černá/šedá Taška na notebook až do velikosti 15.6" od švýcarské značky Swiss Peak. Navíc disponuje přihrádkou na peněženku či váš pas s ochranou RFID, díky které se nestanete obětí kapesní krádeže nebo krádeže identity a také USB portem, ke kterému můžete připojit svou powerbanku a nabíjet svá mobilní zařízení kdekoliv na cestě. Cena 990kč
taška na notebook PORT DESIGNS Firenze Toploading 15.6
Prodám zánovní designovou tašku na notebook od firmy PORT Designs,připomínají elegantní tašku přes rameno. Kapsa opatřena pěnovými kuličkami, které spolehlivě ztlumí každý otřes od nárazu. Samozřejmostí je i odnímatelný ramenní popruh. Zesílená kapsa na notebook Zadní kapsa na dokumenty Odnímatelný ramenní popruh zadní popruh pro připevnění k vozíku Max. úhlopříčka notebooku 15,6" Vnější rozměry Hloubka 7,5 cm Šířka 44 cm Výška 41 cm TOP stav,zánovní,jen patkrát používané, odběr Praha 6,možné zaslat i poštou