inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám svícen sáňky. A digitální hodinky plně funkční

Kategorie: Ostatní

Svícen - sáňky...je to jako nové..na jednu svíčku Jen se do kupuje svíčka..Nepoškozené..NEVYUŽIJEME Prodáme za 80kč.Stálo to 250kč...A dětské digitální hodinky plně funkční .Koupené v obchodě klenotnictví -zlatnictví za 850kč.Prodáme za 90kč.Nikdy nebyly na opravě.Mění se pouze baterie.PLNĚ FUNKČNÍ!!!!NEVYUŽIJEME.A láhev HC Kometa Brno za 80kč..bez toho vrchu .z hygienických důvodů.. Předání osobní Česká Třebová, v Moravské Třebové,nebo i ve Svitavách .A nebo přes zásilkovnu .
Prodám svícen sáňky. A digitální hodinky plně funkční
Podobné inzeráty
Svícny různé-dřevo, kov, sklo, keramika
Dřevěný točený svícen-vysoký 25cm Kč 150,-- Keramický svícen na čajovou svíčku a na pověšení Kč 50,-- Svícen s uchem keramika Kč 50,-- Svícen rovný, miska s uchem Kč 40,--/kus Modrý svícen na čajovou svíčku Kč 60,-- Hnědý svícen na tři svíčky Kč 45,-- 2x svícen vánoční Kč 45,--/kus Svícen kovový černý Kč 125,-- svícen skleněný-vánoční stromek na čajovou svíčku Kč 75,-- Poštovné dle sazby ČP nebo zásilkovna
Vánoční dekorace z překližky,sáňky
Sáňky 3ks různé velikosti.Cena za 3kusy 85kč.Sáňky lze kombinovat.Poštovné 80kč zásilkovnou.Osobní odběr Líbeznice a okolí a Duchcov.
G-SHOCK s Bluetooth v záruce - limitovaná edice
Prodám tyto krásné odolné hodinky G-SHOCK sportovní i praktické. V záruce! Koupeny 17.4.2022 Limitovaná edice - Kanoa Igarashi! Notifikace z mobilního telefonu - SMS, hovory, emaily Aktuální cena v obchodech 5.646 Kč (např ). Krásný dárek - nepoužívané, žádné poškození či známky nošení. Osobní předání Děčín, po dohodě Ústí n.L., Česká Lípa, případně i Praha. Poštou za 79 Kč po platbě předem, 179 Kč na dobírku po platbě poštovného předem. Kompatibilita: iOS: iOS 11 a novější Android: Android 7.0 a novější Bluetooth®: Bluetooth® 4.0 a novější Hodinky GBX-100, inspirované surfováním, disponují pokročilou funkcí přílivu a odlivu, grafem fáze měsíce, krokoměrem a tréninkovými funkcemi v aplikaci G-Shock Move. Hodinky GBX-100 jsou také vhodné pro další aktivity jako je rybaření, plavba lodí, fitness a běh. Mezi další užitečné funkce patří například čas východu a západu slunce a vibrační alarm. Hodinky jsou vyrobené z kvalitní pryskyřice, díky které jsou hodinky extra odolné a lehké. Vodotěsnost 20 ATM zaručí, že se s hodinkami můžete potopit i do hlubin. Dopřejte si hodinky Casio, na které se můžete vždy spolehnout. Hodinky nabízí celou řadou funkcí, které oceníte nejen při tréninku: Tréninkové funkce - vzdálenost, rychlost, tempo a další hodnoty vypočítané dle akcelerometru, automatické/manuální měření jednotlivých kol, automatická pauza, upozornění na dosažení cíle (čas, spálené kalorie), přizpůsobení displeje (uplynulý čas, tempo, vzdálenost, čas kola, vzdálenost kola, průměrné tempo jednoho kola, rychlost, průměrná rychlost, spálené kalorie) Tréninková data - uplynulý čas, vzdálenost, tempo, spálené kalorie Lifelog funkce - na základě počtu kroků hodinky vypočítají ušlou vzdálenost a spálené kalorie Notifikace z mobilního telefonu - SMS, hovory, emaily Krokoměr 4 alarmy s funkcí snooze Timer (odpočet) - odpočítává po 1s, doba chodu 1h s automatickým opakováním, lze nastavit 1-20 opakování Stopky - s dobou chodu až 100 minut, po 1s Automatický kalendář Režim 12/24h Automatické LED podsvícení - pokud okolní světlo zeslábne, displej hodinek se automaticky rozsvítí při otočení zápěstí Tichý režim - tóny tlačítek lze vypnout, nastavené budíky či odpočty zůstávají aktivní i při deaktivaci zvuku. Fáze měsíce Graf přílivu Čas východu/západu slunce Světové časy - 38 časových zón, automatická synchronizace letního/zimního času
Svícen skleněný vánoční, trojúhelník na 3 svíčky
Prodám NOVÝ, nevyužitý skleněný svícen na 3 svíčky-tvar trojúhelníka 24x24x24 cm, průměr jamky na svíčku je 4,5 cm. Svícen je v perfektním stavu - viz foto. Svícen lze použít jako vánoční/velikonoční/celoroční -dle vlastní fantazie Cena 129,- Kč, při nákupu jakýchkoli 2 věcí z mých inzerátů sleva na 89 Kč. Upřednostňuji osobní odběr, při zasílání bude připočteno poštovné (89 Kč Kč při zaslání přes zásilkovnu, jinak dle ceníku čs. pošty - míněno při platbě předem.)
Svícny + věšák na klíče - retro - ruční práce.
Prodám 2 svícny+1 věšák na klíče-viz fota-ruční práce-retro, i jednotlivě. Moc pěkné !!! Cena dohodou-popř. Nabídněte !!! - 1 x svícen na postavení+3 svíce-viz foto, - 1 x svícen k pověšení, - 1 x věšák na klíče. Rozměry: - svícen na postavení-39 x 12cm, v-21cm /nejvyšší středový/+svíčka-15cm, /postranní svíčky 10 cm/-viz foto - svícen na pověšení-cca-d-18,5cm, v-53,5cm, /š-výsun dopředu-10cm/, - věšák na klíče-d-36cm, v-20cm/5 háčků- věšáčků na pověšení/.
svícen, svícen na svíčku
svícen, svícen na svíčku. Zelený je prodaný Cena od 100,-Kč.