inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám stolovou vrtačku

Kategorie: Vybavení dílen

Prodám stolovou vrtačku v bezvadném stavu.Cena 1490 Kč. Osobní odběr.
Prodám stolovou vrtačku
Podobné inzeráty
prodám: Stolní vrtačku PTBM 400 A1
Prodám ještě nevybalenou vrtačku, dostal jsem ji, nevhodný dárek, nepotřebuju ji, tak ji raději prodam někomu komu se bude hodit. Popis Na přesné vrtání do dřeva, kovu a umělé hmoty Plynule nastavitelná hloubka vrtání – včetně stupnice Řemenový pohon s 5 nastavitelnými rychlostmi vrtání Výškově nastavitelný a oboustranně úhlově nastavitelný vrtací stůl se stupnicí 2 lasery k volně nastavitelnému značení Nastavitelný svěrák Pohodlná páka se zpětným pružinovým vedením Indukční motor s dlouhou životností Kvalitní sklíčidlo – včetně kličky ke sklíčidlu Sklopná ochrana z průhledného materiálu proti pilinám Chráněný vypínač a přední nouzový vypínač Bezpečnostní vypínání při otevřeném krytu převodovky Ocelový stojan pro přimontování na pracovní stůl Včetně 2 alkalických baterií na laser (typ AAA 1,5 V) Technické údaje Příkon: 400 W (S6 40 %) / 350 W (S1) Rychlost: 600-2650/min. (5 stupňů) Vrtací zdvih: 0–50 mm Sklíčidlo: B16 (1,5-13 mm) Úhel sklonu vrtacího stolu: -45° až +45° Max. průměr vrtání: 25 mm do dřeva, 10 mm do oceli
Prodám použitou aku vrtačku Würth BS 10-A
Prodám použitou aku vrtačku Würth BS 10-A. Rok výroby 2011. Původní baterie. Plně funkční.
prodám
Prodám stojanovou vrtačku - výkonnou stojanovou vrtačku do dílny. Je na zakázku vyrobeném ocelovém podvozku na kolečkách pro snadnou manipulaci.
Prodám sloupovou vrtačku
Prodám sloupovou vrtačku. Masivní stojan je z litiny. Pracovní stůl lze natáčet ve vertilání i horizornátní rovině. Hloubka vrtání je 11 cm. Napájení je na 380 V. Případní zájemci volejte nebo piště SMS na tel. . Cena je pevná.
Prodám Aku vrtačku NAREX
Prodám Aku vrtačku zn. NAREX jako sadu v plastovém kufříku s nabíječkou a dvěma akumulátory. Vrtačka se točí, ale má částečně poškozené vinutí, akumulátory mají krátkou výdrž, nabíječka jako nová 100% výkon, plastový kufřík nepoškozen a plně funkční. Vhodné pro odborníka, který zvládne opravu nebo na náhradní díly.
Prodám ruční vrtačku
Prodám ruční vrtačku na kličku, odběr Brno