inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám stolní hru A la Carte

Kategorie: Ostatní

Prodám stolní hru A la Carte. Hra je kompletně v angličtině. Krabice nepoškozená, obsah krabice je kompletní. Bližší info k dohledání na internetu. Pouze osobně Praha nebo Čelákovice.
Prodám stolní hru A la Carte
Podobné inzeráty
Tetris 2.0
Tetris 2.0 Vyrobeno na 3D tiskárně. Skvělá hra pro všechny věkové kategorie-děti,mládež,rodiče i prarodiče. Ačkoliv to na první pohled vypadá úplně obyčejně opravdu to dokáže zabavit na nějakých těch party večerech i rodinných oslavách s prarodiči a hlavně to pochopí jak malé děti tak rodiče i rodiče rodičů. Princip je jednoduchý. Staví se kostky na sebe jako v Tetrisu a komu to spadne ten prohrál a začíná novou hru, popřípadě se musí napít a začíná novou hru. Hru lze hrát i sám a trénovat motoriku. Po pár hrách jsme ještě hráli variantu že kdo začíná hru, určuje kostku kterou se bude v daném tahu hrát a zase to hru celkem obohatilo. Variant her je opravdu mnoho. V ceně je základna a 3 x 11 hracích kostek. Barvy jsou volitelné. Dají se v případě zájmu i přitisknout další barvy. Předání Praha Strašnice. Zasílám i na výdejní místa ZÁSILKOVNY (plus 90 Kč). Upřednostním mailovou komunikaci. Podívejte se i na mé další inzeráty.
STOLNÍ ELEKTRONICKÉ FOTBALKY ZVÝŠÍ NÁŠTĚVNOST VAŠICH PODNIKŮ
Stolní ELEKTRONICKÉ fotbalky od nás, vám zaručeně ZVÝŠÍ NÁVŠTĚVNOST vašich podniků. Naše ELEKTRONICKÉ stolní fotbalky do vašich barů, heren, restaurací a vináren zcela a ÚPLNĚ ZDARMA!!! IHNED přivezeme!!! Po celé MORAVĚ. VŠECHNY naše stolní fotbalky mají elektronické mincovníky na VŠECHNY drobné mince + bonusy HRY ZDARMA!!. Za pronájem vůbec NIC NEPLATÍTE. My vám vyplácíme každý měsíc podíl z tržby. Servis do 48hodin. Vy se nemusíte o nic starat. Naší předností před ostatními je, že vám stolní fotbalek dovezeme už do 48 hodin po objednávce. Volejte prosím co nejdříve. Tato nabídka PLATÍ STÁLE. Volejte NON-STOP i včetně víkendů!!
Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l
Nová Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l Přišlo by vám vhod mít s sebou váš oblíbený horký čaj či kávu? Termoska na čaj Yato Gastro to přesně dokáže. Zvláštností je její dvojitá stěna vyplněná vakuem, tudíž váš nápoj zůstane delší dobu v požadované teplotě. Snášejte zimu bez ohledu na venkovní teplotu s termoskou Yato Gastro. Termoska Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l ... Termoska Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l ... Rozhodující vlastnosti termosky Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l Termoska Yato Gastro udrží stálé teploty nápoje Ke zhotovení byl použit materiál, konkrétně nerez a plast Termoska Yato Gastro nabízí objem 5000 ml Parametry a specifikace Barva Barva Nerez Vlastnosti Objem 5 000 ml Materiál nerez, plast Další vlastnosti Dvojitá stěna Typ Typ Termosky s pumpou Určení Na pití
Nepoužitý kufřík na poker 1000 žetonů
1000 pokerových žetonů v pěti barvách pro úspěšnou hru Žetony se vzorem kostek pro dokonalou atmosféru kasina Šest pokerových kostek s čísly pro úspěšné kolo Tři balíčky karet v anglo-americkém designu Zajistěte si nejlepší pozici pomocí dealerského tlačítka Big Blind Button a Little Blind Button pro pokročilou pokerovou hru Uložte deskovou hru snadno a pohodlně do přenosného hliníkového kufříku Zapínání na patentky a pohodlná rukojeť pro snadné přenášení Dva klíče pro bezpečné uzamčení pouzdra Plastové zarážky Ideální pro větší hru deseti lidí Technické specifikace: Materiál pouzdra na poker: hliník, plast, pěna Materiál čipů: plast Barva: Stříbrná (jak je zobrazeno) Rozměry: 58,5 x 43 x 11,5 cm (d x š x v) Hmotnost čipu: 11 g Rozsah dodávky: 1x hliníkové pouzdro 2x klíče 1000 žetonů: 300 x bílá, 200 x modrá, 200 x zelená, 200 x červená, 100 x černá 6x kostka 3 x anglo-americká sada karet 3 x button: 1 x big blind, 1 x little blind, 1 x dealer button Osobní odběr Žlutice, po domluvě Praha 4, případně lze zaslat
Prodám stolní hru Go
Prodám stolní hru Go, zn. Longfield. Deska dřevěná podlepená filcem rozměr 34,5x34,5cm, kameny skleněné, včetně návodu. Krabice lehce pomačkaná. Nevhodný dar. Možnost osobního předání v Brně, nebo v Boskovicích, nebo přes Zásilkovnu za 79kč.
Dominion stolní hra
Dobrý den, prodám stolní hru Dominion. Hru prodávám, protože mám spousty jiných her a tuhle už nehraji. Cena+poštovné. Osobního odběr nebo můžu zaslat přes zásilkovnu.