inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám stěnu

Kategorie: Obývací stěny

Prodám obývákovou stěnu sekretář, knihovnu,skříň ,konferenční stolek. Rok výroby 1959-retro.Cena 3900.- Kč.
Telefon .
Prodám stěnu
Podobné inzeráty
Bytová stěna MAESTRO FI - Hawana za skvělou cenu s dopravou
Vážení zákazníci, rádi bychom Vám představili krásnou bytovou stěnu MAESTRO FI - Hawana. Tento výstavní kus nábytku se hodí pro každého, kdo hledá stylový, moderní a funkční nábytek do svého obývacího pokoje. Bytová stěna MAESTRO FI - Hawana má rozměry 160 x 190 x 47 cm, což umožňuje uložit vaše oblíbené knihy, dekorace a další věci. Stěna je vyrobena z kvalitního materiálu a má elegantní, tmavě hnědou barvu, která skvěle zapadá do moderního interiéru. Bytová stěna je v perfektním stavu a připravena k okamžitému použití. Díky svému designu a velikosti se stěna hodí do každého obývacího pokoje a poskytne dostatek úložného prostoru. Navíc stěna je ve smontovaném stavu. V ceně je také zahrnuta doprava pomocí Spediční služby ČR za 299,-Kč. Pokud máte zájem o tuto bytovou stěnu, neváhejte nás kontaktovat. Po domluvě můžeme zaslat další fotografie a informace. Pokud jste se rozhodli tuto stěnu koupit, neváhejte nás kontaktovat, popřípadě pro platbu převodem uveďte telefonní číslo do Variabilního symbolu a následně proveďte platbu na bankovní účet: 2301257458/2010. Do zprávy uveďte vaše celé jméno. Poté vám bude stěna doručena v nejkratším možném čase. Nenechte si ujít tuto bytovou stěnu MAESTRO FI - Hawana. Těšíme se na Váš zájem! S pozdravem, Tým prodeje nábytku
Prodám obyvákovou stěnu
Prodám obyvákovou stěnu Skříňka 1 - rozměry šířka 71cm, hloubka 32cm, výška 181cm. Skříňka 2 - rozměry šířka 105cm, hloubka 32cm, výška 181cm. Vitrína - rozměry šířka 71cm, hloubka 32cm, výška 191cm. Policová skříň - rozměry šířka 71cm, hloubka 54cm, výška 181cm. Šatní skříň - rozměry šířka 71cm, hloubka 54cm, výška 181cm. TV Stolek - rozměry šířka 80cm, hloubka 39cm, výška 58cm. Konferenční stolek - rozměry šířka 98cm, hloubka 68cm, výška 52cm. K obýváku nabízím ještě rohovou rozkládací sedačku ve tvaru L + křeslo - v případě oběru kompet nabízím slevu
Prodám obývací stěnu (12 dílů) a stolek pr. 90 cm
Prodám obývací stěnu, viz fotografie. Rozměr typických skříněk 80 cm (š.) x 40 cm (hl.) x 72 cm (v.) - jedná se o 11 dílů (5x částečně prosklené, 2x prosklené, 2x díl s plnými dvířky, 1x barová skříňka, 1x šuplíkový díl). Prostřední netypický díl pod TV má šířku 114 cm. Cena za všech 12 kusů 4800 Kč. Navíc prodám skleněný stolek průměru 90 cm, má drobné ťukance, viz foto, cena za stolek 600 Kč. Nábytek nutno osobně vyzvednout v Kroměříži. Cena k jednání. Odběr možný ihned.
prodám obývací stěnu
Prodám sektorovou obývací stěnu, včetně TV stolku a police. Barva korpusu třešeň, barva dvířek vanilka.Výborný stav, nepoškozené (jako nové). Prodám jen vcelku. Cena za vše 9900,- Kč bez dopravy.
Prodám obývací stěnu
Prodám obývací stěnu, korpus bílý lesk s kombinací vysoký bílý lesk. Sestava se skládá z poličky, skříňky pod TV a skleněné vitríny s úložným prostorem. Prodám pouze jako komplet. Stěna vykazuje mírné provozní opotřebení. Krycí sklo na černé zásuvce je prasklé, je to vidět jen z blízka. K poškození došlo při utahování šroubků madla při skládání. Může ještě dobře posloužit např. do začátku mladé dvojici. Celková délka sestavy je 240 cm, výška vitríny 115 cm, hloubka 45 cm.
Obyvaci stěna
Zdravím, prodám úplně novou obývací stěnu zakoupenou v Mobelix. Stěna nebyla nikdy ani vybalena z krabice. Jedná se velice prostornou moderní stěnu hodící se stylem i barvou do většiny běžných obývacích pokojů. Původní cena 6900, prodám za 4900,-.. foto ilustrační protože jsem ji nikdy nevybalil.