inzerce, prodej, prodám, bazar

PRODÁM stírací mapu

Kategorie: Ostatní

Prodám stírací světovou mapu o velikosti 82,5 x 59,4 cm

zcela nová
Balení: baleno v pevném kartonovém tubusu
Tip: hezký dárek pro cestovatele

Osobní předání Liberec, Jablonec či Kroměříž, příp. 100 Kč + náklady na poštu/zásilkovnu.
PRODÁM stírací mapu
Podobné inzeráty
Stírací mapa světa Deluxe Edition v dárkovém tubusu
Díky této stírací mapě si můžete podle své libosti stírat a na mapě označovat všechny země, které jste navštívili, nebo ty, které chcete navštívit, či kde máte své přátele. Pokud rádi stíráte a málo cestujete, můžete se také vydat obrácenou cestou a setřít všechna místa, která jste ještě nenavštívili. Všechny státy a kontinenty jsou pokryty stírací vrstvou zlatého povlaku, kterou jako u stíracích losů jednoduše setřete třeba mincí. Po seškrábání se Vám na různých světadílech budou objevovat země, které jsou pod zlatou vrstvou každá jinak zbarvená. Mapa je dodávaná v krásném tubusu. Jistě každý ocení i jako originální osobní dárek. Mapa je vyrobena ze dvou vrstev. Horní je ze stírací fólie, kterou můžete seškrábat mincí nebo kartou, čímž se odhalí spodní vrstva jiné barvy a tak bude pěkně vidět, kde jste již byli nebo kam byste si přáli cestovat. Popisy jsou uvedeny v anglickém jazyce. Rozměry: 42x30 cm. Baleno v pevné tubě, aby se mapa nepoškodila. Osobní předání v Praze nebo k zaslání přes Zásilkovnu.
Stírací mapa světa
Prodám úplně novou stírací mapu světa, (sešly se mi tři, jednu si nechávám...) Kus 150 Kč, možno i jednotlivě. Volná už pouze jedna (zlatý obal).
Stírací mapa světa
Prodám novou stírací mapu světa SCRATCH MAP. Rozměry 88x52 cm
Stírací mapa světa
Prodám stírací mapu světa,cena 80,-Kč, tel.
Stírací nástěnná mapa USA
Prodám nepoužitou, zcela novou stírací nástěnnou mapu USA. V případě zájmu mohu zaslat detailnější fotografie (zatím jsem nechtěla rozbalovat).
Stírací mapa světa
Prodám novou zlatou stírací mapu světa Deluxe + dárkový tubus. Cena 350,- Kč + poštovné.