inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám starý obraz krajiny ve zdobeném rámu 42X25 cm

Kategorie: Umělecké předměty

Prodám starý obraz krajiny ve zdobeném rámu 42X25 cm. Cena 700,- Kč.
Prodám starý obraz krajiny ve zdobeném rámu 42X25 cm
Podobné inzeráty
Prodám starý obraz ve zdobeném rámu, velikost 47 X38 cm
Prodám starý obraz ve zdobeném rámu, velikost 47 X38 cm, cena 2500 Kč.
obraz starý rám stará reprodukce starý obraz velký rám
poměrně velký obraz tištěno na plátno stav viz foto tisk je místy poškozen prodávám spíše rám, který je dle mého soudu pěkný rozměry venkovní 102,5 x 62 cm vnitřní 80,5 x 40 cm výška 6,5 masivní dřevo cena 1100,- starý rám obraz reprodukce obraz motiv bitva dekorace starý rám obrazu masivní rám
Velkorozměrný obraz malba s asambláží
Svérázný obraz tvořen kombinovanou technikou. Velikost je cca 120 na 80 cm. Obraz je na plátně na dřevěném rámu, který je ruční domácí prací. Na plátně jsou přilepeny časopisové výstřižky a lidová malovaná dřevěná lžíce a malba uměleckým akrylem. Obraz je zalakovaný a má přidělaná dvě kovová oka, stačí jej už jen pověsit :). Obraz je velmi svérázný a skrývá podivný vtip, jsou na něm namalované krocany jak poskakují kolem ozářené "svaté" lžíce jak si každý povšimne když obraz zahlédne, ale za pestrobarevnou malbou se skrývá něco víc, když si jej přijde zblízka prohlédnout zjistí že krocani jsou tvořeni výstřižky z pornografických časopisů. Takže pozor obraz obsahuje explicitní erotické motivy :). Mladá autorka není známá ale má již za sebou několik výstav. Klidně pište nebo volejte pro další informace. Na plátně je malá prohlubeninka, která výrazu malby nijak nevadí, ale je tam tak dávám nižší cenu, jen 4 000 kč. Vzhledem k velikosti je možné pouze osobní předání a to v Brně nebo v Kyjově (okr. Hodonín).
Obraz 17
Prodám obraz olej na plátně"soumrak nad krajinou" ve zdobeném rámu o rozměru 56,5 x 36,5. . Na zadní str.rámu letopočet 1952. Signatura vpavo dole. Osobní odběr v Jindřichově Hradci, možno i poštou plus poštovné. Platí do smazání inzerátu. Kontakt nejlépe e-mailem níže ve formuláři.
Obraz Slunečnice, V.v.Gogh
Obraz je zasklená reprodukce v bohatě zdobeném rámu, signováno, paspartový lem, velikost obrazu je 56x67cm, rám 6,5cm. Vzadu chybí závěs na obraz. Osobní převzetí.
Zpět na výpis Erich Correns - veliký obraz "Svatá rodina"
Erich Correns (1821-1871) - obraz Svatá rodina Correns byl uznávaný německý portrétista a litograf, narodil se v Kolíně nad Rýnem. Známý pro eleganci svých portrétů včetně krále Maxmiliána Bavorského a jeho choti královny Marie. Velký obraz v pěkném zdobeném rámu (rozměry 100x75 cm). Tisk.