inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám starý kovový gravírovaný gong

Kategorie: Doplňky

Prodám starý kovový gravírovaný gong.

cena 200,- Kč
Prodám starý kovový gravírovaný gong
Podobné inzeráty
Břidlicový talíř gravírovaný keltským motivem
Výroba břidlicovách podnosů s Vámi zvoleným motivem Před výrobou Vám zašleme grafický návrh,
Starožitné nástěnné hodiny
Prodám starožitné pentlovky, velmi dobrý stav, plně funkční,harfen gong, stáří okolo sta let
Ručně malované mechanické kyvadlové hodiny AMS
Dobrý den, nabízím mechanické kyvadlové hodiny značky AMS. Nové, nepoužité a v originálním balení. Při rychlém jednání sleva. Stylové pendlovky vhodné nejen do bytu, ale i na chatu či chalupu. Vhodné jako luxusní interiérový doplněk. Mechanické kyvadlové hodiny Popis: Barva rámečku: ručně malované Barva číselníku: černá, světle hnědé lemování Napájení: mechanické, natahují se 1x týdně Bijí: v půl 1x, v celou dle počtu hodin Rozměr: 25x34x12 AMS kyvadlové hodiny jsou synonymem estetiky a kvality. Přesné a spolehlivé stroje, nejlepší výběr materiálů, té nejvyšší kvality a do detailu přesně propracovaný a nápaditý design, dělá z těchto precizních „Black Forest hodin“ jedničku ve své třídě. Tyto hodiny jsou z dílny německých hodinářů ze Schwarzwaldu. Vysoký výkon mechanik, přesně navržených a vyrobených vám přináší živý orloj. Uklidňující atmosféru pohybu kyvadla a harmonický rytmus Westminster-gong nebo Bim Bam-melodie přinese trvalou radost po několik generací.
Obraz zavesny kovovy
Stary zavesny kovovy talir prumer 42cm
Kovový štítek do dveří s klikou 2x
Kovový štítek do dveří s klikou. Cena za jeden, za oba dva 800 Kč. Jeden je starý jen 2 roky. Bez zámku (FAB). Předání v Žatci nebo v Praze. Po domluvě a platbě předem je možné poslat poštou.
PRODÁM KOVOVÝ - MOSAZNÝ STOJANOVÝ VĚŠÁK
PRODÁM MOSAZNÝ - KOVOVÝ STOJANOVÝ VĚŠÁK S MRAMOROVÝM PODSTAVCEM. VHODNÝ JAKO DÁREK. MOŽNOST PŘEDÁNÍ NA TRASE PRAHA – ŘÍČANY – MNICHOVICE – ČERČANY - BENEŠOV. INZERÁT JE PLATNÝ DO SMAZÁNÍ.