inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám starší sportovní volanty

Kategorie: Příslušenství

Prodám starší sportovní volanty orientační cena za ks 1000,-Kč
Prodám starší sportovní volanty
Podobné inzeráty
Tvarované, posite volanty Škoda, VW, Audi
Prodám nově renovované, upravené , tvarované volanty do vozidel Škoda Octavia RS, Sport, VW, Golf 5, Passat B6, Shirocco, Audi.Cena je uvedena za kus, výměnou za starý, osahaný, neupravený, zdarma na místě. Posíláme PPL, zásilkovnou.
Plaketka RS a SPORTLINE do 3 ramenního Volantu
Originální, nový díl ŠKODA Auto logo do volantu vhodné pouze pro tříramenné volanty vhodné pro volanty modelový rok 2020- materiál: černý, lesklý plast Plaketka do volantu Škoda Octavia RS, Karoq, Kodiaq,Superb III Originálny dil Škoda Auto,NOVA,Nepouzivana! Cislo dilu 5E0419685 Plaketka z červeným logem VRS Jednoduchá inštalace pro každiho Super RS vzhled pro Vaši štandardni Octavii, Kodiaq, Karoq,Superb III Určeni jenom do riznutych trojramenných volantu Škoda!VID.Fotto NEVHODNÉ do KULATÝCH volantů Pouzitelni vo vozidlách Škoda Octavia,Kodiaq ,Karoq,Superb III,Fabia III,Scala,Rapid postovny je v cene... V PRIPADE ZAJMU PISTE EMAIL,NEBO SMS DEKUJI
Volanty Škoda Octavia 2 2004-2008.
Volanty Škoda Octavia 2 2004-2008. Prošité červenou nebo modrou nití, perforované, nově renovované. Výměnou za Váš původní osahaný, po domluvě lze provést zdarma výměnu na počkání.
Plastové poklice, kryty kol Mercedes W124 a W202.
Velikost poklic, 15", originál na klasické vozy Mercerdes Benz W124, W201 / 190, W202 a další starší Mercedesy. Poklice jsou neumyté, ale celkem použitelný stav, držáky u většiny v pořádku, některé po omytí chemií budou moc pěkné. Vhodné i jako dekorace na zeď v dílně, nebo garáži. Prodám, nebo dohoda, výměna (sbírám staré, nebo cizokrajné, odhlášené značky (spz) z aut, náklaďáků, motorek a také lokomotiv, nebo různé dekorační cedule z celého světa). Zajímají mě i díly na staré Mercedesy a také třeba klasická dobová alu kola. Sbírám i staré volanty. Na požádání zašlu do mailu odkaz na fotky všech možných věcí a dílů, které mám. Volejte, nebo odpověď v inzerátu, SMS prosím nepište. Podívejte se na mé další inzeráty.
Plastové poklice, kryty kol Mercedes W203 a W202.
Velikost poklic 15" a 16" , originál na vozy Mercerdes Benz W203 a W202 a další starší Mercedesy, např W124 atd. Poklice jsou neumyté, ale celkem pěkný stav, po omytí chemií budou moc pěkné. Čísla dílů jsou 2034010024 a 2034000425 . Vhodné i jako dekorace na zeď v dílně, nebo garáži. Prodám, nebo dohoda, výměna (sbírám staré, nebo cizokrajné, odhlášené značky (spz) z aut, náklaďáků, motorek a také lokomotiv, nebo různé dekorační cedule z celého světa). Zajímají mě i díly na staré Mercedesy a také třeba klasická dobová alu kola. Sbírám i staré volanty. Na požádání zašlu do mailu odkaz na fotky všech možných věcí a dílů, které mám. Volejte, nebo odpověď v inzerátu, SMS prosím nepište. Podívejte se na mé další inzeráty.
PRODÁM Mini kameru nejen do auta ale i pro sportovní využití
PRODÁM Mini kameru nejen do auta ale i pro sportovní využití. Prodám novou ,nerozbalenou mini kameru Pro-user, nejen do auta ale i pro sportovní využití kamera je s vestavěným mikrofonem. Miniaturní kamera se záznamem obrazu a zvuku na mikro SD kartu v AVI formátu pro různé typy použití. Kamera monitoruje např. dopravní situaci před vozidlem a uchovává záznam pro případ nehody včetně data a času. •Obrazový snímač CMOS s 640x480 (300k) a až 30 snímků za sekundu. • podpora Micro SD karta a 2GB Micro SD karta včetně kamery • zařízení podporuje a 16GB • nahrávání smyček -přístroj automaticky přepisuje staré údaje. •USB kabel pro připojení přímo k PC pro nabíjení • napájení s cigaretového adaptéru, nabíjení (DC vstup: 12-24 voltů DC výstup: 5V •S přísavkou- držák pro instalaci do auta. • S klipem a svorkami pro sportovní využití. • S LED indikátorem • velikost 33x63x21mm