inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám staré židle

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám staré židle
Prodám staré židle
Podobné inzeráty
Jídelní stůl + 4 židle
Prodám kulatý jídelní stůl + 4 židle viz foto. Stůl - kombinace masiv buk + MDF - velmi dobré provedení. Židle - masiv buk, čalounění - kvalitní látka. Použité zboží. Zn: čtyři židle už nám nestačí
Stare zidle
Prodam stare zidle. Mel jsem je pripravene k renovaci do selske kuchyne, ale nemam na to cas. Uz rok je mam na pude. Puvodne jsem je koupil za 500 kc kus, z vice zdroju. Cena nyni 400 kc za kus, pri odberu vsech 6 ks cena nizsi a domluva jista.
Staré židle
Prodám staré židle bez čalounění
kadeřnická kosmetická židle - křeslo ekokůže
prodám levně kvalitní kadeřnickou židli – křeslo s hydraulikou. Poslední kus. Profesionální židle pro kadeřnice a kosmetičky, hydraulická, velmi kvalitní výrobek, moderní nadčasový design, vyrobeno se zřetelem na dlouhou životnost a bezproblémovou funkčnost. Židle je těžší, výborně stabilní, omyvatelná – potah je z ekokůže (menší poškození – na foto). Prodám jen za 990 Kč, plně funkční. Původní cena 6000 Kč. DOPRAVA je možná po Praze i celé ČR. SMS NE jen volat nebo email.
Prodám kancelářský nábytek
Prodám kancelářský nábytek. Na prodej jsou bytelné stoly se šuplíkem a úložným prostorem na PC. Stul je velmi pevný, bytelný a nekýve se. Cena 600 Kč, PC 2700 Dále nabízím k prodeji kancelářský box se šuplíky za 600 Kč, puvodni cena 1490 Kč v dobrém stavu. Kancelářskou židli s opěráky a nastavitelnou výškou za 500 Kč. Vše k osobnímu předání na Kladně. Konferenční židle červené za 300 /ks některé je potřeba vyčistit A platí že při odběru vice kusů dostanete slevu. Stolů mam 6 kusů, zidle 6 kusů, 4 kancelarske židle.
Prodám židle a stoly z restaurace
Prodám jídelní stoly 80x80cm 6ks cena za 1 ks 1100,- kč Stul 160x80 cm 1 ks 1400,-kč Bukové židle hnědý podsedák 7ks 1 ks cena za 1 ks 350,-kč Bukové židle červený podsedák(lze odstranit a budou pouze masiv) 3ks cena za 1 ks 350,-kč