inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám - stará ručně malovaná mušle 16x11cm

Kategorie: Doplňky

Prodám - stará ručně malovaná mušle 16x11cm.

cenu nabídněte
Prodám - stará ručně malovaná mušle 16x11cm
Podobné inzeráty
Stará malovaná truhla
Stará ručně malovana truhla v dobrém stavu
WALD Luxusní ŠPERK pro Dámy
Nabízím zcela NOVÝ nenošený skutečně LUXUSNÍ řetízek s přívěskem mušle s perlami - Wald Berlin, vzácnou značkou šperků. Každý kus je ručně vyroben ze vzácných materiálů, pravých mušlí, sladkovodních perel. Tento nádherný náhrdelník je skutečná skořápka mušle se 2 vodními perlami, na řetízku z pozlacené mosazi, stříbra 925, pravých mušlí a pravých sladkovodních perel.Doplňky z perel ocení každá dáma,která ví co je to LUXUS. Popis: Konečná úprava: leštěné provedení Druh korálků: Vypěstovaná perla Zapínání: na humří sponu / Háček / viz.foto Šířka: 3 cm Délka: 44 cm PC : 4.672Kč ,nyní za 1.550Kč + poštovné(při nákupu nad 2.000kč je pošt.ZDARMA) Vhodný,velice nádherný dárek-vše je NOVÉ v originálním obalu-krabička s LOGEM! V případě zájmu pište na : levnejsinenajdes@(můžete dopsat své tel.č.-zavolám zpět)...určitě se mrkněte i na další mou inzerci-viz:DOLE-Všechny inzeráty a hodnocení uživatele)).
Mušle
Ozdobná dekorace mořská mušle z Řecka 350kč
VÁZA foukaná, ručně malovaná
Prodám krásnou foukanou vázu s ručně malovaným motivem ženy. Výška 19 cm šíře 20cm Inzerát platí do smazání. Vážní zájemci, volejte prosím na níže uvedené mobilní číslo. Děkuji.
MIX keramiky pro čajový servis
MIX keramiky pro čajový servis zbytky různých souprav 4ks šálky s jedinečnou glazurou ručně zdobený džbánek na mléko / smetanu sklodřevěný medovník s dřevěnou naběračkou keramický zdobený medovník / cukřenka, dřevěná naběračka keramická ručně malovaná cukřenka --- zaslání na dobírku: BALÍKOVNA / ZÁSILKOVNA (připočítám poštovné a doběrečné) v případě zájmu o více inzerátů je možný podíl na poštovném PODVODNÍCI VE SMYSLU NABÍZENÉ PŘEPRAVY DPD, GLS ATD. NEBO FORMOU WHATSUP NA NABÍDKU VŮBEC NEREAGUJTE!
Ručně malovaná keramická váza, cena za kus
Nabízíme dvě keramické ručně malované vázy, cena za kus 200 Kč, pouze vystavené. Lze použít k dekoraci nebo na živé květiny (lze nalít dovnitř vodu). Nižší má rozměry 33 x 10 x 25 cm, vyšší 14 x 8 x 41 cm. Bez oťuků. Po domluvě osobní předání v Olomouci nebo zásilkovna.