inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám skvělého ponyho

Kategorie: Koně

Rodinný, 11ti letý pony valach na prodej, 115cm vysoký. Je zvyklý na děti, psy, slepice, husy, ovce...prostě vše, co se na statku pohybuje, včetně techniky. Nezákeřný, nekope, nekouše, ale občas si na vazáku prosadí svou a jde si kam chce, na uzdě či parelce bez problémů. Neschvácený, zvyklý na pastvu i výběh. Respektuje plně elektrický ohradník. Ve stádě nekonfliktní, není problém při změně stáda. Čistí ho děti.
Na procházky s vodičem nebyl nikdy problém, na lonži s dětmi také ne. Když se dlouho fláká, tak si občas hodí hrbem, ale nic tragického, usedí to má 5ti letá dcera. Základy horsemanshipu má, moc ho práce bavila.
Dobrý skokan, ve volnosti 1m, ale u nás nebyl využit.
Cena 50 tis. Možný odpočet DPH.

Prodám skvělého ponyho
Podobné inzeráty
pony
Dobrý den, prodám našeho ponyho, z důvodu nevyužití ( pro syna moc temperamentní, dává přednost našemu 15tiletemu valachovi), v dubnu 3 letého v základním výcviku. Krve, očkování, korektura hotové, 2měsíce po kastraci a modrý průkaz samozřejmostí. Bez zlozvyků, nekouše a nekope, není zlý ani sprostý, respektuje el ohradník. Zvyklý sám i s koňmi jak 24/7 tak na noc box. Rychlonožka a velice chytrý pony, zvyklý na hospo. zvířata a ruch. Vhodný pro děcko ze závodními ambicemi. Do zkušených rukou, někomu kdo si docvičí ponyho dle svého. Více info na tel, email. V případě zájmu, zašlu více fotek i videa. :)
Pronájem koně/ponyho
Dobrý den, touto cestou sháním pronájem koně nebo většího ponyho v okolí Nového Jičína. Je mi 15 let a bez problému ovládám všechny chody, menší skoky. Nejde mi jen o ježdění, ale celkově o trávení času s koněm. Jsem ochotná se vším pomoct. Samozřejmě na finanční příspěvek.
Prodám hřebečky
Prodám ČMB po otci Maral 1437 matka Anita 55/624 potom křížence ponyho výška v dospělosti 130cm-140cm. Oba ročáci. Cena po telefoně nebo vyměním za přepravník na 2 koně Vice informaci po telefonu 940080
Sportovní pony
Prodám sportovního ponyho kategorie B KVH 147cm. Dosažená výkonnost Sp**. Na ošetřování hodný pravidelně dělané zuby a fyzio rtg v pořádku. Důvod prodeje přechod na velkého koně bližší informace na tel . Cena 280000kč prodám i s výbavou
Prodám charakterního valacha
Prodám velmi charakterního 5 letého valacha sportovního ponyho. Talentovaný do pony dostihů. Poslední výhry v Lysé nad Labem a 2 místo v Mostě. Přiježděný velmi hodný. Na vyjížďkách spíše pro zkušenějšího na jízdárně sveze malé dítě. Cena dohodou.
Hřebeček ČMB - možná výměna za ponyho
Pro nespolehlivost kupujíci opět v prodeji. - Po dlouhém uvažování prodám hřebečka ČMB po 2068 Aznar. Nar. 16.4.2022. Vhodný k uchovnění. Důvod prodeje, rušíme chov čmb. Nezávazná návštěva vítáná :) pouze SMS zavolám zpět