inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodam - SKLO - PREDNI MLHOVKA ? -PRIDAVNA -DALKOVA -11,7cm

Kategorie: Veteráni

Prodam - SKLO - PREDNI MLHOVKA? - PŘIDAVNA - DALKOVA -
Prumer : 11,7 cm
NEPOSKOZENO
Prodam - SKLO - PREDNI MLHOVKA ? -PRIDAVNA -DALKOVA -11,7cm
Podobné inzeráty
Přídavná dálková světla zn. FEK DDR - nepoužitá
Prodám přídavná dálková světla HR zn. FEK - DDR,nepoužitá v orig. balení. Pěkný stav. Velká - šířka cca 21 cm, výška cca 11 cm. Kovová, chromovaný rámeček. Vhodná na vozidla Wartburg, Barkas, ale vzledem k velikosti na cokoliv jako Mercedes, Lada, Chrysler apod. V jiném inzerátu mám stejná světla, ale mlhová, použitá pěkná. Možno koupit mlhová i dálková. Na SMS zprávy neodpovídám. Vážní zájemci pouze volat, nebo e-mail. Děkuji.
Chromovaná dálková světla - veterány
Nabízím pravděpodobně nikdy nepoužitá přídavná dálková světla na starší vozy a veterány, vhodné na chromovaný nárazník. Světla mají průměr cca 12cm, parabola je čirá (pro dálková světla). Chrom světel v zadní části není 100%tní kvůli špatnému skladování, ale při montáži na vůz to není vidět. Myslím, že ostudu rozhodně neudělají. Na fotkách neleštěno, nečištěno, po prodeji vozu už nevyužiju. Nabízím osobní převzetí v Hulíně, případně pošlu poštou po předchozí platbě na účet. Na dobírku nezasílám. V případě dotazů volejte, nebo napište e-mail. Na SMS neodpovídám.
Přídavná dálková světla veterán automoto
Dobrý den, prodám dálková přídavná světla, stav nálezový, z půdy. info pouze na emailu: info.veteran@ !
Přídavná dálková světla VAZ Lada
Dobry den, prodám nová, nikdy nepoužitá přídavná dálková světla. Stále v originálním balení, průměr 15 cm.
Nová přídavná mlhovka výroba Itálie
Nová přídavná mlhovka 11x8 cm. Výroba Menabo Itálie. Cena za 1 ks. V nabídce více kusů. Věci pochází ze zásob zrušené prodejny. Objednávky a dotazy prosím přednostně zde v odpovědi na inzerát, nejsem stále na telefonu. Zaslání pošta od 109 Kč, Zásilkovna 84 Kč. Na dobírku zasílám proti záloze 100 Kč. Podívejte se na další věci na Škodovky 1000 - Favorit v mých inzerátech. Při nákupu nad 1500 Kč doprava zdarma (neplatí pro dobírku a díly karoserie). Možnost vyzvednout po dohodě osobně bez příplatku u Kostelce nad Černými lesy nebo Stříbrné Skalice u nákupu nad 100 Kč. Inzerát platí do smazání. Více předmětů, jedno poštovné. Daňový doklad nedávám, nejsem firma. Na sms nereaguji. Předměty z pozůstalostí hodnotím pouze vizuálně. Nemám jak vyzkoušet. pokud neuvádím jinak v popisu, nedávám záruku na funkčnost. U obyč. dopisů za 30 Kč neodpovídám za poštovní služby.
Škoda Rapid Garde čelní sklo NOVÉ
Škoda rapid nové čelní sklo. Mám tři kusy. K vyzvednutí Praha 3 Žižkov, nebo pošlu po ČR za 390,- v bezpečném přepravním balení (pošlu i na Slovensko) . Stačí odpovědět na tento inzerát s adresou a tel číslem Škoda Rapid čelní sklo, Škoda Garde čelní sklo, Škoda Rapid díly, Škoda Rapid přední sklo, Škoda Garde přední sklo, skla