inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám silnostěnné talíře

Kategorie: Ostatní

Prodám prodám silnostěnné talíře Jako celek
Prodám silnostěnné talíře
Podobné inzeráty
Staré hluboké silnostěnné talíře
Prodám staré hluboké silnostěnné talíře. Cena za oba 150,- Předání Beroun nebo zasilkovna+79,-
Úchytka na víno myDRINK 6 ks
Prodám nové nerozbalené úchytky na víno 6 ks Tescoma. Vynikající pro odkládání sklenic s vínem na okraj dezertního talíře, v 6 barvách pro snadné rozlišení. S krabičkou pro skladování, vhodné pro všechny dezertní talíře a sklenice na víno Tescoma. Vyrobeno z odolného plastu. Prodám nové nerozbalené úchytky na víno 6 ks Tescoma. Vynikající pro odkládání sklenic s vínem na okraj dezertního talíře, v 6 barvách pro snadné rozlišení. S krabičkou pro skladování, vhodné pro všechny dezertní talíře a sklenice na víno Tescoma. Vyrobeno z odolného plastu.
Pozdišovská keramika sbírka
Nabízím k prodeji celou nádhernou sbírku originální pozdišovské keramiky - talíře, džbány a džbánky. Celá sbírka je v perfektním stavu, bez poškození a vad, pečlivě uchovávaná a opatrovaná naší rodinou, nepoužívaná, sloužila pouze jako dekorace. Sbírka obsahuje: 2 velké talíře průměr 29cm 5 talířů o průměru 21 cm 4 talíře o průměru 18 cm 6 talířů o průměru 13 - 14 cm 24 džbánků výška 6-9 cm 2 větší džbánky výška 11cm 1 větší džbán výška 12cm 1 větší džbán výška 16cm Talíře je možno pověsit na zeď.
Silnostěnné trubky
Prodám silnostěnné trubky a jekly viz. tabulky ve fotografiích. Prodej trubek na váhu - 17,- Kč/kg. Trubky lze nakrátit na požadovanou délku. Možnost dopravy nákladním vozidlem 30,- Kč/km, nebo vlastní odvoz ze skladu v Prostějově. Ideální na ploty, ohrady, skleníky, šprušle, stupínky, workoutové hřiště, různé konstrukce atd.
Silnostěnné trubky
Prodám silnostěnné trubky 38x3,8mm,délka 4m.Mám 16 trubek.Cena za 1m-100 kč.
Talíře
Prodám talíře, počet kusů viz foto. Talíře nemají otluky. Cenu nabídněte.