inzerce, prodej, prodám, bazar

prodám secí kombinaci Lely +Nordsten

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám kombinaci sečky Nordsten a rotačních bran Lely.
sečka záběr 2,5m
Lely záběr 3m
Ročně sejeme 30ha, vše v dobrém a funkčním stavu.
Při rychlém jednání sleva
prodám secí kombinaci Lely +Nordsten
Podobné inzeráty
3,0m Secí kombinace LELY TERRA POLYMAT- diskové botky
Prodám secí kombinace s zaběrem 2,5m, nizozemský secí stroj Lely Polymat + nizozemské rotační brány Lely Terra 300-33 s prutovým valcem. Mikrovyev, vysevní jednotka licenze Kverneland Accord a Pneusej. Diskové vysevní botky- oboustraníí kotouče. Počítač pro kolejove řadký. Hydraulické znaměnaky. Perfektní stav. Všechny naše sečky jsou připravené k sezonu: - zkontrolovali jsme oleje v liště a převodovce - založene nové ložiska a gufera rotačních bran - uklízeli jsme domky rotoru V ceně orignilaní kardan Walterscheid se spojkou, uživatelský manuál a tabulky. Možnost dopravy (7,5Kč/km), tel.:
SECÍ MAŠINA, STROJ NORDSTEN LIFT-O-MATIC 3m
SECÍ MAŠINA, STROJ NORDSTEN LIFT-O-MATIC 3m TOP STAV !!! zavlačování, výsevní tabulky a manuál, OSVĚTLENÍ, KOLEJOVÉ ŘÁDKY (AMAZONE, HORSCH, REFORM, PNEUSEJ, PÖTTINGER, LEMKEN) tel:
sečka nordsten
Nabízím k prodeji secí stroj nordsten ( funkční) s jetelákem, nesenný s odnímatelným podvozkem. Záběr 4m 25 000
Prodám ovladač k lisu Lely Welger
Prodám ovladač Balercontrol E k lisu Lely Welger 220 až Lely 445 plně funkční
Respondéry LELY
Z důvody změny technologie prodáme respondéry značky Lely. Používány u dojících robotů Lely A2. 500,-Kč/ks použitý, 1000,-Kč/ks nový... včetně obojků.
Secí strojek na zeleninu
Secí strojek profesionální určený pro setí semen všech velikostí (včetně přesného setí máku). Precizní secí ústrojí je uložené v kuličkových ložiscích, rám ocelový, výměnná převodová kolečka pro změnu rozteče setí. Velkou výhodou je možnost výměny secí násypky včetně připraveného secího ústrojí (velká úspora času při práci). K dispozici jsou náhradní výměnná secí kolečka, násypky včetně secího ústrojí, stírací štětečky atd.