inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám samici anglického berana - modrou

Kategorie: Králíci

Nabízím k prodeji samici AB. Loni měla svůj první vrh, 5ks. Vzorná matka. Z důvodu nevyužití v chobu nabízím dál. Samice je momentálně u rodičů v Plesné u Chebu. Rodokmen na vyžádání seženu, původ p. Chadraba. Aktuální foto 1, 2, 3.

Prodám samici anglického berana - modrou
Podobné inzeráty
Prodám samce a samici
Prodám samici stráří 12 měsíců a samce 2,5 roku dobrý otec se samicí jsou nepříbuzní. Prodej z důvodu omezení chovu Samice černá 300kč Samec 200kč Pište prosím na e-mail: pvesely05@ nebo sms
Prodám samce Francouzského berana
Prodám čistokrevného samce Francouzského berana do čistého chovu nebo na křižení. Samec je narozen 10.5. 2022 a současnou váhu má 5,4 Kg. Očkován ve třech měsicích mor a myx, tudíž je příhodné si ho přeočkovat.
Prodám samce Francouzského berana
Prodám čistokrevného samce Francouzského berana do budoucího chovu. Současná váha je 4,2 Kg a narozen je 20.11. 2022. Není očkován.
Samice francouzskeho berana
Nabizim do hobby chovu dve zlute samicky francouzskeho berana k pripusteni, cistokrevne ale netetovane, ockovane krotke a mazlive kus 650 kc
Zakrslý beránek - ZB vydří černý/ZB tříslový černý - s PP
KOUPÍM zakrslého berana vydřího černého s PP/zakrslého berana tříslového černého s PP, vhodného do chovu, po ocenění, z dobrého chovu. Prosím o fotografii a detailní informace (věk, počet bodů, foto, cena, informace o rodičích atp.), v případě zájmu pak poprosím i o rodokmen a oceňovací lístek. Za seriózní nabídky předem děkuji.
Zakrslý beran durynský samice
Prodám 9 měsíců starou samici zakrslého berana durynského s PP. Oceněna na výstavě na 93b. Vhodná na chov. Tel.