inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám s.r.o. s dětskou obuví, prodej dětských botů - Zlín

Kategorie: Ostatní

Prodám zavedenou firmu s prodejnou působící ve Zlíně od roku 2013. Jedná se o prodej dětské obuvi. Součástí prodeje jsou zásoby botou v hodnotě přes 300.000,-, právní subjekt ( Obuv Alenka s.r.o. ) v ceně + doména s eshopem. Cenu přepisu si zajišťuje kupující.

- Možnost pronájmu prodejny ( vybavení prodejny - individuální cena ). Prodejna se nachází na adrese Vodní 105, Zlín 76001

Důvod prodeje, totální nedostatek času. Volejte
Prodám s.r.o. s dětskou obuví, prodej dětských botů - Zlín
Podobné inzeráty
Obuvnický stroje - tvarování pat
Prodáme zcela nový obuvnický stroj pro tvarování zadní části obuvi / pat (dvě horké a dvě chladicí stanice). Vhodné např. pro výrobu obuvi metodou Strobel a další, kde je potřeba svršek před dalším zpracováním tvarovat. Stroj dovezený na přelomu 2021/2022 z Číny od renomovaného výrobce, veškerou korespondenci s ním, faktury, komunikační kanály, vše předáme spolu se strojem. Stroj není nikdy používaný, jen vyzkoušený. Od plánované výroby obuvi jsme upustili. Možno u nás vyzkoušet, vlastní odvoz nutný, případně pošleme sběrnou službou za cca 3tis bez DPH.
Zařízení na čištění obuvi CASO ShoeShine 100 C
Zařízení na čištění obuvi CASO ShoeShine 100 C • Výkon, W: 120 • Univerzální stroj pro leštění všech typů obuvi • Včetně 3 rotačních kartáčů: Hustý tvrdý kartáč pro odstranění nečistot a prachu, 2 měkké polyesterové leštící kartáče na světlé a tmavé boty • Automatické ovládání pomocí nohy prostřednictvím integrované infračervené aktivace mechanismu • Výkonný a tichý 120-wattový motor • Snadné čištění díky odnímatelné gumové podložce • Bezpečný automatický vypínací mechanismus • Vestavěný dávkovač krému na boty pro snadnou péči o boty • Krém na boty v dávkovací lahvičce se sáčkem • Výkon, W: 120 • Barva: Šedá • Rozměry (ŠxVxH): 475x280x270 mm • Hmotnost (kg): 5,1 • Napájení: 230 V, 50 Hz, 120 W
Ohřívač dětských lahví/dětské stravy/Rozmrazování
Ohřívač dětských lahví, Rychlý ohřívač dětské stravy 8 v 1 Rozmrazování Ohřívač bez BPA s LCD displejem Přesná regulace teploty mateřského mléka nebo kojenecké výživy MULTIFUNKCE 8 v 1: Rychlé ohřívání/Vaření v páře/Ohřívání jídla/Udržování tepla po dobu 24 hodin/Rychlé rozmrazování/Konstantní rozmrazování/Časovač/Nastavitelná teplota podle potřeby. Rychlé ohřívání a napařování: 30 ml vody vytvoří dostatek páry na zahřátí mléka mezi 3-7 minutami, vypijte kdykoli, aby dítě neplakalo. Uchová dětskou stravu teplou do 6 hodin. Pro kojence je zdravější ohřívání dětské stravy s vodní izolací . Automatické vypnutí po dokončení ohřevu nebo vaření v páře. Otevřený nastavitelný kryt je ideální pro všechny druhy lahví, ať už jsou široké, úhlové, můžete ohřívat mléko a jídlo současně. Dokáže rozmrazit mateřské mléko, láhve a dětskou vidličku a lžičku; Snadné použití jednou rukou při nošení dítěte Vestavěná snímací teplota & Polovodičová snímací sonda & Externí sonda& Externí NTC sonda pro řízení teploty. Ohřívač lahví přesně udržuje mléko, vodu a jídlo na cílové teplotě po dobu 24 hodin, aby vyhovovalo preferencím každého dítěte a zabránilo se přehřátí nebo přehřátí příliš studený. Vyrobeno z potravinářského bezpečnostního materiálu PP. Dokonale utěší hlad a plačící dítě v noci, dopřejte rodině dokonalý spánek. Světelný displej usnadňuje noční provoz a zvyšuje jeho bezpečnost.
Filmové plakáty z dětských animovaných filmů
Nabízím k výzdobě pokojíků nebo různých dětských prostor velké filmové plakáty A1 z různých oblíbených dětských animovaných filmů jako je Shrek, Trollové, Robinson Crusoe, Haftaňan a tři mušketéři, Zlouni, Tlapková patrola, Kung Fu Panda, Sonic, Příšerákovi, Rozbitý robot Ron, Velký červený pes Clifford, Ledová sezóna, Králíček Petr, Chlupáčci, Dračí země, Divoké vlny, Ušák Chicky a Zlokřeček, Proměna - dospívání je pěkná bestie. Cena á 50 Kč za jeden, min. odběr 4ks. Pokud vezmete všechny, tak á 40 Kč. Mohu poslat poštou nebo osobně předat v Praze 7 po dohodě.
Prodám krásné kvalitní pantofle,dívčí,dámské.Prodám za 980
Značka LETIZIA ,vel 38.Může to být i pro vel.37,37,5.. .Snažila jsem se to vyfotit co nejlépe.Jsou krásně lesklé- třpytivé ...Minimálně nošené.Koupené v obuvi s kvalitními výrobky.Stály 1500kč.Prodám je za 980kč.Jsou jako nové.Nepoužívám je z důvodu zvolení špatné velikosti při koupi.. Bohužel..Černé sluneční brýle za 50kč.Nepoškozené.Také jako nové.NEPOUŽÍVÁME.Pantofle Adidas délka 26,5cm.Koupené v obuvi s kvalitními a značkovými věcmi.Stály 800kč..Prodáme za 170kč..Předání buď osobně Mor.Třebivá,Svitavy,Brno...A jinak možnost přes zásilkovnu..
Přípravek na roztahováni obuvi
Starý funkční přípravek na roztahování obuvi