inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám rozkládací sedačku s štem a matrací + taburet

Kategorie: Sedací soupravy

Prodám kvalitní rozkládací sedačku s kovovým roštem a matrací + taburet.
Rozměry (složené) 240x95 cm, výška sedu 45 cm. Matrace 190x165 cm, prostor na spaní 200x165 cm. Sedačka může i do prostoru, má pohledová záda.
Taburet 122x66 cm (výška sedu 40 cm) s úložným prostorem 112x58x17 cm.
Osobní odběr, případně mohu po dohodě dovézt v rámci okresu nebo na cestě Strakonice – Beroun.
Prodám rozkládací sedačku s štem a matrací + taburet
Podobné inzeráty
Sedací souprava - 1x třímístná sedačka+taburet
Prodám třímístnou nerozkládácí sedačku a taburet v červené barvě. Potahová látka i na zadní straně sedačky. Rozměry dle foto. Pozah nepoškozený!!! (prodej bez polštářů). Cena 2500,- za sedačku, taburet: Kč 500,-. V případě rychlého jednání taburet zdarma. Pouze vlastní odvoz z Liberce.
Kožená rohová ROZKLADACI sedací souprava + taburet
Prodám koženou rohovou rozkládací sedací soupravu + taburet. Rozměry: 205x155cm,taburet 61x61cm. Sadačka je na pár místech poškrábaná od kočky,viz foto.
Kožený, relax, rozkládací, rohový gauč + taburet. TOP stav.
Nabízím velmi krásný, kožený, rohový, rozkládací gauč s taburetem a polštářkem, zánovní stav. Gauč je polohovatelný, polohování opěr zad a podsedáků, velmi příjemné posezení. Gauč i taburet mají úložný prostor. Kůže je krásná, nezničená v top stavu, barva sytě oranžově hnědá. Rozkládání je velmi snadné, spaní je celokožené. Gauč je také celokožený, vhodné do otevřených prostor. Z nekuřáckých prostor, bez zvířat. Rozměry: roh 235/170cm, spaní: 120/200cm, H: 90cm, V: 111cm, taburet: 64x58cm. Gauč je dvoudílný. Rohový gauč se nachází: Strojetice 43986, okres Louny. Po domluvě možný dovoz.
Set rozkládací sedací souprava + houpací křeslo + taburet
Rozkládací sedací souprava, výborný stav. K sestavě patří houpací křeslo a taburet. Sedačka Rozměry: zadní strana 195cm x boční strana 230cm hloubka 82cm, v rozloženém stavu 150 cm. Unikátní příjemné houpací křešlo a taburet. Vlatní doprava.
Kožená, značková, sed.souprava 2+ el. pol. křeslo+taburet.
Nabízím velmi krásnou, koženou, sedací soupravu 2 + elektricky polohovatelné křeslo a taburet s úložným prostorem značky Elastoform. Kůže je krásná, silná, pevná, nezničená, barva temně hnědá. Křeslo je plně funkční s dálkovým ovládáním, nosnost do 110kg, polohování zad a nohou, lze polohovat zvlášť, křeslo je na kolečkách, snadná manipulace. Taburet je s úložným prostorem. Sedací souprava je celkově v perfektním stavu. Celokožená, vhodné do otevřených prostor. Z nekuřáckých prostor, bez zvířat. Rozměry: Š: 2 - 155cm, 1 - 98cm, H: 90cm, V: 98/křeslo - 113cm, taburet: 65x65cm. Sedací souprava se nachází: Strojetice 43986, okres Louny.Po domluvě možný dovoz.
Rozkládací sestava + taburet
Dobrý den, Prodam obývací sedačku do L ( prava nebo levá ) rozkládací. Od zacatku používané potahy - bez poškození a znečištění. Používána 8 měsíců. Taburet je téměř nový. Pořizovací cena 32 000 Kč - barevná kombinace na zakázku. Při rychlém jednání dohoda.