inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám rohovou rozkládací sedací soupravu + křeslo -

Kategorie: Sedací soupravy

prodám velice zachovalou rozkládací sedací soupravu s jedním křeslem možná je levá i pravá varianta rohu původní cena 42800
Prodám rohovou rozkládací sedací soupravu + křeslo -
Podobné inzeráty
Prodám malou rohovou sedací soupravu z pravé kůže
Prodám rohovou sedací soupravu z pravé kůže Výprodej skladu 9500 Kč a teď 3500 Kč Prodám malou rohovou sedací soupravu z pravé kůže Prodám malou rohovou sedací soupravu z pravé kůže.200x200 cm.Jako nová.Původní cena 1650 Euro.Podívejte se na naše další sedačky.
Prodám koženou rohovou sedací soupravu
Prodám koženou rohovou sedací soupravu Výprodej skladu 9500 Kč a teď jen 3500 Kč.Prodám koženou rohovou sedací soupravu z pravé kůže.250x250 Prodám koženou rohovou sedací soupravu z pravé kůže.250x250 cm.Podívejute se na naše další nabídky
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA ROZKLÁDACÍ NA 3 LŮŽKA.
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA ROZKLÁDACÍ NA 3 LŮŽKA S ÚLOŽÁKEM. Rohová sedací souprava s výklopným úložákem na plynových vzpěrách, rozkládací na velké lůžko. Sedací souprava je ve velmi dobrém stavu, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 255 x 165 cm, lůžko 205 x 210 cm, výška sedu 45, hloubka sedu 56, výška opěrky 92 cm. Materiál - mikroplyš. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
ROZKLÁDACÍ SEDACÍ SOUPRAVA S KŘESLY NOVALIFE® - TOP STAV.
ROZKLÁDACÍ SEDACÍ SOUPRAVA S KŘESLY NOVALIFE® - TOP STAV. Robustní rozkládací sedací souprava dopředu rozkládací s křesly z toho jedno s s výsuvným podnožníkem. Sedačka je v TOP STAVU, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 190 x 90 cm, lůžko 200 x 135 cm, výška sedu 43, hloubka sedu 52, výška opěrky 102 cm. Materiál - NOVALIFE®. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM DOPRAVCEM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
Kožená, rohová, rozkládací sedací souprava + 1.
Nabízím velmi krásnou, koženou, rohovou, rozkládací sedací soupravu s křeslem. Delší strana rohovky, lze částečně rozložit vytažením podsedy cca o 25cm. Vhodné pro pohodlné hlubší sezení, nebo na přespání. Sedací soupravu také doplňují opěry hlav a stylové sříbrné nožičky. Kůže je v top stavu, krásná, nezničená, silná ve středně vínové barvě. Křeslo je celokožené, rohovka je dvoudílná. K sedací soupravě, v případě zájmu, lze dostat i vhodný taburet zdarma. Rozměry: roh: 210/250cm, 1 - 96cm, H: 90cm, V: 89/104cm, rozložení: šíře podsedáku po vytažení 67cm. Sedací souprava se nachází: Strojetice 43986, okres Louny. Po domluvě možný dovoz.
LUXUSNÍ SEDACÍ SOUPRAVA 3-TV KŘESLO - HIMOLLA®.
LUXUSNÍ SEDACÍ SOUPRAVA 3 + 1 TV KŘESLO - HIMOLLA®. Značková pohodlná celočalouněná sedací souprava HIMOLLA® s TV polohovacím křeslem. Sedačka je ve špičkovém stavu, přijďte se přesvědčit osobně. Německá kvalita HIMOLLA®. Rozměry sedačky 210 x 85 cm, výška sedu 43, hloubka sedu 52, výška opěrky 105 cm. Materiál - pravá kvalitní kůže. Není rozkládací. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.