inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám RETRO leštičku na fotografie za symbolickou cenu

Kategorie: Ostatní

Prodám starožitnou leštičku na fotografie pro nadšence či sběratele. Funkčnost neověřena - nevíme jak se to používá.
Nálezový stav viz. foto. Vyrobeno v Československu. Leštička má 2 plechy.

Rozměry stříbrného leštěného plechu: 41x31cm

Prodam pouze jako celek! Prosím jen vážní zájemci! Inzerát platí do smazání.
V případě zájmu koukněte i na mé další inzeráty, které jsou v nabídce - najdete je, kdy kliknete na mé jméno "Lucky".
Prodám RETRO leštičku na fotografie za symbolickou cenu
Podobné inzeráty
Oblečení 36/38 za symbolickou cenu
Prodám velkou tašku plnou oblečení ve velikost cca 36 až 38 (na fotce není vše). Jsou tam trička, halenky, kalhoty, tepláky, sukně, šaty, svetříky... Některé kousky jsou úplně nové či jako nové, něco již nošené, avšak bez děr či funkčních vad. Za symbolickou cenu, potřebuji uvolnit místo. Ideálně mamince v nouzi, dávám za symbolickou cenu. Nejlépe osobní odběr, je toho opravdu hodně, případně by šlo i zaslat.
Retro pásek, natáčky, brýle, voňavka, mýdla, holící souprava
Prodám retro natáčky, luxusní retro pásek, retro holící souprava, retro brýle, retro voňavka, retro proužkové povlečení na polštářek, retro kosmetická taštička. I jednotlivě Brýlí mámvíc, retro sluneční, retro dioptrické.
Prodám leštičku na fotky
Prodám leštičku na fotky, dva nerez leštící plechy, maskovací rámeček a 4 balení fotopapírů. Dlouho nepoužívané. Osobní odběr v Praze (Hradčanská / Klárov).
Prodám leštičku einhell aapm 12
Prodám leštičku einhell aapm 12
Leštička RUPES HR81ml + Vertool 12e
Prodám sadu na leštění laku automobilů. Vše kupováno u Carmedia v Brně v roce 2019. Zakkoupil sem celou sadu kde byla krátká mini leštička Rupes s dvěmi bateriemi + elektrický adaptér na napájení ze sítě. Cena nové sady byla 20.000 kč a Leštička Vertool stáka 4.500 kč. Vše plně funkční a prodávám, protože jse mpřešel na Německou značku FLEX, kde vše beru od místního prodejce, který provádí i servis této značky. Mini leštička Rupes má za sebou cca 3 roky práce a Vertool cca 2 roky. K sadě Rupesa mám i plastový originální přepravní kufr a zdarma přidám mini leštičku, která se upíná na rotační leštičku
Krabička a příslušenství k telefonu Siemens
Prodám původní krabičku a zřejmě (skoro) veškeré příslušenství k retro mobilnímu telefonu Siemens - T-Mobile, viz foto. Krabička je poznamenaná skladováním, ostatní věci jsou v lepším stavu, poznamenané skladováním jen v rozumné míře. Pouze takto vcelku. Vše je cca z roku 2005. Vhodné pro sběratele, pro někoho, komu se třeba doklady a krabička už nedochovaly a chtěl by mít kompletní, i k jinému využití. V případě zájmu cenu nabídněte, prodám nejvyšší nabídce. Kontakt e-mailem, platné do smazání. Poštovné a balné doporučeně asi 160 korun. Možno i do zásilkovny oproti zaslání kódu pro podání, platba předem. Kontakt mailem: jakub10004@, nevolat, telefon není platný. retro telefon, retro krabička, prodám retro, retro mobilní telefon, retro tlačítkový telefon, retro spisy, dokumenty, samsung, nokia,