inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám retro keramické ručně malované vázy

Kategorie: Doplňky

Prodám retro keramické ručně malované vázy 4 ks, celkem za 700,- Kč včetně poštovného a balného nebo za cenu dohodou. Pouze celou sadu, ne jednotlivé kusy.
Výška váz zleva doprava 24, 28, 23, 24 cm. Na váze druhé zleva je na přední části nahoře napsáno Sládkovičovo a na zadní části nahoře 730.
Prodám retro keramické ručně malované vázy
Podobné inzeráty
Ručně malovaná keramická váza, cena za kus
Nabízíme dvě keramické ručně malované vázy, cena za kus 200 Kč, pouze vystavené. Lze použít k dekoraci nebo na živé květiny (lze nalít dovnitř vodu). Nižší má rozměry 33 x 10 x 25 cm, vyšší 14 x 8 x 41 cm. Bez oťuků. Po domluvě osobní předání v Olomouci nebo zásilkovna.
Ručně malované obrazy
Prodám ručně malované obrazy Rok 1990-1999
Porcelánové hodiny Komtesa Royal Dux ručné malované
Prodám hodiny vyrobené v Československu, ručně malované, plně funkční a esteticky bez známek poškození. Osobní předání je možné v Brně a okolí.
Ručně malované mechanické kyvadlové hodiny AMS
Dobrý den, nabízím mechanické kyvadlové hodiny značky AMS. Nové, nepoužité a v originálním balení. Při rychlém jednání sleva. Stylové pendlovky vhodné nejen do bytu, ale i na chatu či chalupu. Vhodné jako luxusní interiérový doplněk. Mechanické kyvadlové hodiny Popis: Barva rámečku: ručně malované Barva číselníku: černá, světle hnědé lemování Napájení: mechanické, natahují se 1x týdně Bijí: v půl 1x, v celou dle počtu hodin Rozměr: 25x34x12 AMS kyvadlové hodiny jsou synonymem estetiky a kvality. Přesné a spolehlivé stroje, nejlepší výběr materiálů, té nejvyšší kvality a do detailu přesně propracovaný a nápaditý design, dělá z těchto precizních „Black Forest hodin“ jedničku ve své třídě. Tyto hodiny jsou z dílny německých hodinářů ze Schwarzwaldu. Vysoký výkon mechanik, přesně navržených a vyrobených vám přináší živý orloj. Uklidňující atmosféru pohybu kyvadla a harmonický rytmus Westminster-gong nebo Bim Bam-melodie přinese trvalou radost po několik generací.
Vázy
Nabízím 2 keramicke vázy z Ikea oboje za 250 Kc.
Staré malované obrázky Lavorazione artistica made in Italy
Dobrý den, nabízím krásné staré obrázky od firmy Lavorazione artistica made in Italy. Jsou ručně malované na plátkovaném zlatě. Rozměr s rámem 10x11 cm. Cenu je uvedena za ks.