inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám radlici na sníh

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám radlici na sníh za traktor málo používaná
Prodám radlici na sníh
Podobné inzeráty
Prodam radlici na snih
Prodam radlici na snih za malotraktor/ traktor sire 150cm Cela v zinku Malotraktor, radlice, snih, pluh, kubota, yanmar , iseki
Radlice na sníh. Sněhová radlice na čelní nakladač.
Dobrý den prodám hydraulicky natáčecí radlici na sníh a sypký materiál. Šířka 160cm, radlice má vyměnitelný plastový břit,lze použít gumový i železný. Uchycení na čelní nakladač sanko. Více informací a foto na tel. Malotraktor, čelní nakladač, radlice na sníh.
Malotraktor domaci vyroby
Robustni a vykonny malotraktor domaci vyroby s motorem z traktora to dvouvalcovy vzduchem chlazeny motor s predzhavenim v obou valcich se snadnym startem i za extreme nizkych teplot. Robustni svarovany ram nese motor, dve prevodovky a zadni most - napravu s pasovou brzdou a predni napravu z vysokozdvihu balkankar. Malotraktor ma predni hydraulickou radlici na hrnuti sypkych materialu, nebo muze byt osazena pryzovym nastavcem na hrnuti snehu.S vahou 1,5 tuny je bezpecnost jizdy zajistena ochrannym ramem ze silnostennych trubek 40mm.90Ah aku je vystacujicim zdrojem i pro zimni starty.Namontovane dve prevodovky zajistuji volbu rychlosti s optimalnim vykonem, ci otackami motoru.Na predni radlici a zadku malotraktora je tazne zarizeni koule prumer 50 mm.Take lze zaprahnout troje brany s ramem.K traktoru pridavam pravostrannou radlici pro hlubokou orbu.Na zadni sipova kola z PV3S lze pridat retezy pro zvyseni prujezdnich vlastnosti ve snehu.Predni kola 5,90×15 na robustni naprave vyhovuji dobrym jizdnim vlastnostem.Malotraktor byl drive osazem vrtackou na sloupy a ploty a take vysokozvihem do 4m z balkankaru.
Prodám radlice na sníh naklápěcí.
Prodám radlici na sníh naklápěcí síla plechu 15 mm.šiřka 3 m.prodam i traktor proxima 6441 s motorem 84 pí vyměně všech náplní.vice na tel pouze volat.
Přední radlice ARS-171
Prodám radlici ARS-171 - 2 sady bočních nástavců - šířka dle použití nástavců 125/165/220cm - dodělávaný horní nástavec na sníh - ocelové břity 125 a 165cm - břit gumový (na sníh) 220cm
ČELNI RADLICE NA SNIH
Prodam celni nataceci radlici na snih na traktor(je tovarni vyroby)je nova nikdy nepouzita!pouze ulozena,masivni perfektne udelana,nove cepy+hadice,gumovy brit,280cm,vhodne i na shrnovani jineho materialu(vaha cca 550kg)