inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám publikace s válečnou tematikou

Kategorie: Ostatní

Prodám :
Rozhodující bitvy /52 bitev, které změnily svět/-nová Naše vojsko 60% ceny 180,- Kč
Válka v kanále La Manche 1939-1945 R.Jackson
Naše vojsko nová 60% ceny 120,-Kč
Letecká válka 1939-1945 Olaf Groehler /brož/ - jako nová i pro modeláře /obrázky i barevné s popisy všech typů používaných letadel/ 100,- Kč
Let mstitele George Busch ve válce -Joe Hyams
1 x čtená jako nová - 100 Kč

Prodám publikace s válečnou tematikou
Podobné inzeráty
VHS s válečnou tématikou
Nabízím 2 VHS originálky videokazety s válečnou tématikou. Dále nabízím sbírku DVD s tématikou 2. světové války. V dalších 2 inzerátech nebo na vyžádání mailem. Cena dohodou podle poštu odebraných kusů.
Nové nečtené knihy s válečnou tématikou
Prodám sedm nových nečtených knih s válečnou tématikou - foto. Jedná se o nevhodný dárek. Knihy můžu prodat jako celek i samostatně. Dohoda jistá.
Prodám zachovalé knihy s válečnou tematikou - i jednotlivě
Nabízím zachovalé knihy s válečnou tematikou z minulého století - i jednotlivě. Inzerát platí do smazání. Cenové nabídky prosím zašlete na e-mail, na dobírku nezasílám, děkuji.
Knihy s válečnou tématikou
Nabízím knihy s válečnou tématikou.
PŘÍPRAVA NA ST.PŘ.ZKOUŠKY NA OSMILETÁ GYMN.-M+ČJ
UVEDENÁ CENA JE ZA OBĚ KNIHY- MATEMATIKA A ČESKÝ JAZYK. Úžasné publikace na přípravu a zvládnutí přijímacích didaktických zkoušek z matematiky a českého jazyka. Jsou to přijímačky nanečisto, každá publikace obsahuje 11 cvičných didaktických testů. Jsou sestaveny tak, aby žáci získali představu o tom, jak jsou otázky formulovány a uměli se v nich dobře orientovat. Naučí se pracovat s jednotlivými typy úloh a budou si moci vyzkoušet, jak by v testu uspěli. Vyhodnocení naleznete v klíči správných řešení. Můj syn se s těmito publikacemi připravoval a zkoušky zvládl velice bravurně, MOC DOPORUČUJI. Součástí publikací jsou testové záznamové archy. Některé jsou originály, některé kopie, chybí pouze v matematice test A. U nás testy dělala celá rodina, doporučuji si též udělat více kopií testů. Původní cena obou knih byla 578 kč, KNIHY JSOU V KRÁSNÉM STAVU, NABÍZÍM ZA TŘETINOVOU CENU za obě publikace. zásilkovna 79 kč
2 x publikace Filmove plakaty 40. a 50.let
K prodeji nabizim 2 publikace Filmove plakaty 40. a 50. let - Nourmand,Marsch.Pekny stav.Moznost osobniho predani v Praze 4 - Michli nebo zaslani Zasilkovnou po predchozi dohode.Cena je uvedena za obe dve publikace.