inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám projekt pergoly + garážové stání

Kategorie: Ostatní

Kompletní projekt na pergolu a projekt na garážové stání. Mám 3 paré. Možnost prodeje po 1 kusu paré za 1 000 Kč nebo všechny 3 paré za 2 000 Kč.
Prodám projekt pergoly + garážové stání
Podobné inzeráty
Projekt rodinného domu - kompletní dokumentace - TOP
Projekt rodinného domu - kompletní dokumentace - TOP - [6.1. 2023] Smazat/ Upravit/ Topovat Projekt rodinného domu - kompletní dokumentace - 1 Projekt rodinného domu - kompletní dokumentace - 2 Prodám kompletní dokumentaci připravenou pro podání stavebního povolení. Dům 318 m2. Přízemí-3 místnosti vhodné i pro podnikání,(159 m2) Patro - byt 4+kk,(159 m2) Původní cena projektu 200 tisíc. Projekt nebyl realizován, takže originální návrh.
Pergoly Zastřešené stání Zastřešené terasy zahradní domky
Pergoly Zastřešené parkovací stání Zastřešené terasy Zahradní domky Mosty a lávky Na míru Tel Email info@ Web Facebook MG Stav
plachtové krytí pergoly
Zpět na výpis průsvitné plachty na zakrytí pergoly Předchozí obrázekNásledující obrázek 5 fotografií Cena: Dohodou Prodám plachtové krytí pergoly. Plachty jsou vlhkostně nepropustné, tepelně odolné , nahoře uchycené do lišty, průchody otvírací na zipy. Jinak lze celé smotat ke stropu a upevnit pásky. Nabízím 4 ks včetně upevňovacích prvků. Cenu nabídněte
Altán,pergola,garážové stání,krov,tesař
Nabízím stavbu altánu,pergoly,garážového stání,malého krovu,a konstrukce.
garažové stání
Prodám garážové stání o rozměrech 5m x 6m. Prodám včetně plechové krytiny a veškerého oplechování a okapového systému. Celá konstrukce je spojována vruty - snadné rozebrání a složení. Při slušném a rychlém jednání dohoda na ceně jistá. Popřípadě pomůžu s rozebraním.
Garážové stání 6m/6m s montáží v ceně
Prodám garážové stání pro 2 auta ze smrkového, hoblovaného dřeva s montáží v ceně. Rozměr stojen 6m/6m, průjezdná výška 2,5 m. Stojny 160/160, vaznice 160/200, diagonální krokev 120/200, krokev 100/160, kleštiny 50/160. Rozměr střechy 7m/7m.( Bez povrchové úpravy, palubek, fólie a krytiny.)