inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám přehoz přes postel

Kategorie: Umělecké předměty

Přehoz přes postel .Oboustranný.V barvě červený oranžový,růžový,koukněte do mé celé nabídky pošlu odkaz.
Prodám přehoz přes postel
Podobné inzeráty
Přehoz na manželskou postel
Prodám nový přehoz na manželskou postel- nevhodný vánoční dárek . Původní cena 2800 kč. Nyní 700. Přidám zdarma povlaky na polštáře ve stejném dekoru
Starý obraz nad postel Anděl s dítětem r. 1938
Prodám starý obraz nad postel do ložnice z roku 1938. Nabídněte
Staroźitna postel 90x200cm
Zreštaurovana starožitna postel od vytvarnicky Sone Mrazovej,akrylmalba s kolazou,sign.osobny odber SK,Trnava/Zapadne Slovensko/,2200eur Cena pevná!iba vážny zaujem!
Spider man vs Venom /Stencil art/
Prodám tohle plátno. Sprejováno přes šablony. Velikost 80x50cm. Jeden obrázek je jak vypadá přes den a druhý jak je nasvícený přes noc. Po tom co na obrázek přes den svítí světlo se barvy nabijí a vyzařují ve tmě. Osobní předání možné v Brně nebo pošlu Českou poštou. V ceně není poštovné. Rád zodpovím jakékoliv dotazy.
Obraz - Milena Šoltészová - Postel.
Prodám obraz zdánlivě všedního motivu - originál barevnou litografii(31x44 cm,80.léta, signováno tužkou) významné české malířky,grafičky a restaurátorky Mileny Šoltészové(1939),vynikající stav,volné bez rámu.
Různé historické předměty
Prodám různé předměty nakoupené po bazarech k dekoračním účelům starého penzionu, z důvodu nerealizace projektu, různé historické židle, stoly, skřínky, zrcadlo, postel styl Ludvík, starou mlátičku atd, ceny na vyžádání