inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám polní kuchyň/polní kuchyně KP42

Kategorie: Veteráni

Prodám polní kuchyň KP42, používanou Rudou armádou a armádou gen. Svobody v 2. světové válce. Litinový kotel 250 litrů.

Unikátní záležitost v původním stavu se vším originálním vybavením pro vaření, jediná v ČR, zachovalá, nepoužívaná z depozitu, stačí jen zatopit. Kontakt prosím e-mailem nebo SMS. Děkuji!
Prodám polní kuchyň/polní kuchyně KP42
Podobné inzeráty
Prodám disk 20" z 2.světové války
Prodám plechový disk R20, s pérem které drží pneumatiku. Disk byl někým upraven, dřív 5 šroubů, dnes 6 šroubů, na disku je zbytek zelené barvy, zřejmě tedy z válečného vozu, děla, kanónu, vleku, mám dva kusy. Montoval se i na vozy Ford AA, Gaz AA, Chevrolet Truck, vleky, prívěsy, ruské polní kuchyně kuchyně KP42, ZiS-5, GAZ MM, GAZ-60, AMO-2, Ford model AA, Dodge Brothers Truck. Na vozech od roku cca 1933 až 1945. Velmi masívní materiál tloušťka 4 až 5mm. Původní rozteč byla 5x173mm. (5x6,83") Nyní rozteč šroubů 6x225mm. Cena za kus.
Polní kuchyň Ruská r.v. 1949
Nabízím polní kuchyň Ruská cena je i s dopravou z Litvy 1100 euro. Pro více informací mě kontaktujte.
Podvozek polní kuchyně Ruská.
Nabízím podvozek ruská polní kuchyně r.v. 1953. Cena je 500 euro podvozek je i s dopravou až k vám doprava je z Litvy.
Přístřešek polní kuchyň
Nabízím novou nepoužitou střechu na přístřešky k polní kuchyni. Druhá fotka pouze ilustrační z internetu. Cena 3499,-
Polní kuchyně PK26 - vybavení, bedny, nářadí
Nabízím originální vybavení ke kuchyni - vařečky, kvrdlačky, šťouchačky, různé velikosti naběraček, vidlice, cedníky, ... vše v originálních zelených dřevěných bednách. 3 jsou ve výborném stavu, 5 má různý stupeň opotřebení. Vše prodávám najednou - tzn. ne po jednom nebo více kusech, ale jako jednu velkou sadu. Případně je možné se dohodnout na jedné bedně, kde bude sbírka od všeho. Varné nádoby ani pánvici už nemám.
Start páka Jawa 50 pionýr
Prodám start páku na Jawa 50 pionýr. Chrom špatný, buď nachromovat, nebo jako kus na polní stroj. Telefon neberu, nemám ho přes den u sebe, preferuji SMS a email. Předání přes týden v Brně, o víkendu možnost v Poličce. Koukněte i na mé další inzeráty. Pionýr, jawa, čz, babetta, mustang