inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám pohodlnou rohovou sedací soupravu Böhm

Kategorie: Sedací soupravy

Prodám tuto pohodlnou rohovou sedací soupravu české značky Böhm. Je jako nová, neproleželá. Je profesionálně vyčistěná.
rozměry: 300x242 cm
výška sedadla: 40 cm
hloubka sedáku: 50 cm
celková výška: 120 cm
Cena dohodou. V případě zájmu pište na mail nebo volejte.
Prodám pohodlnou rohovou sedací soupravu Böhm
Podobné inzeráty
Prodám malou rohovou sedací soupravu z pravé kůže
Prodám rohovou sedací soupravu z pravé kůže Výprodej skladu 9500 Kč a teď 3500 Kč Prodám malou rohovou sedací soupravu z pravé kůže Prodám malou rohovou sedací soupravu z pravé kůže.200x200 cm.Jako nová.Původní cena 1650 Euro.Podívejte se na naše další sedačky.
Prodám koženou rohovou sedací soupravu
Prodám koženou rohovou sedací soupravu Výprodej skladu 9500 Kč a teď jen 3500 Kč.Prodám koženou rohovou sedací soupravu z pravé kůže.250x250 Prodám koženou rohovou sedací soupravu z pravé kůže.250x250 cm.Podívejute se na naše další nabídky
Prodam zachovalou českou sedací soupravu Böhm
Prodam zachovalou českou rozkladaci sedaci soupravu s úložným prostorem Böhm o rozměru 250cm x 190cm s kostkou o rozměru 70x70. Sedaci souprava má dřevěné nohy v barvě třešeň. Možnost prodeje i stolku.
BÖHM rozkládací SEDACÍ SOUPRAVA + 2 křesla
Prodám velmi zachovalou, neprosezenou, rozkládací sedací soupravu zn. BÖHM, PC 32 tis., se dvěma křesly, kvalitní potahová látka s povrchovou úpravou (lze beze stop odstranit červené víno aj.), rozměry sedačky: délka 206 cm, hloubka 98 cm, výška 94 cm, výška sedu 45 cm, délka sedu 57 cm, rozměr křesla: šířka 84 cm, výška 94 cm, výška sedu 45 cm, další foto a informace možné zaslat e-mailem nebo telefonicky: , ne SMS. Preferuji osobní odběr.
Sedaci souprava Böhm
Prodám sedaci soupravu Böhm. Dobrý stav, pouze na loketnich opěrkách prodřené čalounění.
Prodám rohovou sedací soupravu + křeslo
Prodám pohodlnou rohovou celočalouněnou sedací soupravu, 6ti místná + křeslo. Výborný stav. Rozkládací s úložným prostorem. Materiál: velmi kvalitní pevná látka. Doplňující dotazy zodpovím po telefonu. Volejte kdykoliv.