inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám plný kybl kolen na plyn

Kategorie: Ostatní

Prodám plný kýbl kolen plyn, voda. Nevyužiju.
Prodám plný kybl kolen na plyn
Podobné inzeráty
Leifheit mop + 3 náhradní násady
Používáný mop leifheit Combi clean M. Vynikající pomocník na úklid. Nalomila se mi tyčka, dá se opravit nebo koupit nová. Hadry jsou jako nové, jedna téměř nová. Kýbl není tak velký jako u twist, vejde se kamkoliv. Set obsahuje: - kýbl se ždímačka - 3 stírací hadry - zaklapávací nástavec - tyč (dva díly v pořádku, jeden nalomený) Nejlepší mop co jsem měla, vyměnila jsem za nový typ. Už mám dost místa na větší kýbl. Odběr Slavkov u Brna a okolí.
Kyblík na koupání miminek.
Univerzální kýbl. Velký rozsah využití. Jako hlavní možnost využití - kyblík na koupání miminek (ideální pro koupání nedonošených a novorozenců). Dále můžete použit tento kýbl na uschovávání hraček. Je možné i přímé využití - jako obyčejný kýbl.
SADA - Kýbl se ždímačem+mop násada s kulatou hlavicí - nové
Prodám nové úklidové kbelíky se ždímačem, k tomu pasující mop násada s kulatou hlavicí, viz foto. Prodám i jednotlivě. Sada kýbl + ždímač + mop násada s kulatou hlavicí s třásněmi, cena za sadu: 500,- Kč K prodeji 3 sady.
Plastový sud 30 L, kbelik, kybl s vikem, vědro
Prodam plastové sudy, vědro s víkem, kýbl, kbelík. 30L Více Ks skladem 1x použité Stohovatelné do sebe, nepotřebujete skoro žádné místo na uskladnění!!!! Vhodne na kvas, vodu, krmivo, pohonné hmoty atd. Šířka hrdla 36 Cm Výška: 40 Cm Možnost zaslat poštou za 189 Kč Max 10 Ks
Vědro/kýbl s víkem 30l
Vědro (kýbl, kyblík, soudek) s víkem o objemu 30 litrů. Atest na styk s potravinami. Dva pevné úchyty (uši) pro snadnou manipulaci. Průměr 36cm, výška 38cm. Vymyté, bez poškození, pouze oděrky. Šikovný systém otevírání viz foto. Celkem 12 kusů. Cena uvedena za kus.
Kýbl na vytírání
Plastový kýbl na vytírání.