inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám plastové talířky s lžičkou

Kategorie: Doplňky

Prodám staré plastové talířky s lžičkou v poštu 3ks od každého. Jsou nové, nepoužité. Cena 70 Kč za vše. Cena je bez poštovného.
Prodám plastové talířky s lžičkou
Podobné inzeráty
Bílý červený vánoční hrnek hrneček se lžičkou nový
Bílý červený vánoční hrnek hrneček se lžičkou nový Z krabičky vybalený jen na focení. Poštovné 65 Kč balíkovna
Porcelánový set - 6 hrnečků s talířky
Prodám nový porcelánový set s malovanými šesti hrnečky i talířky společně s originálním balením.
Porcelán JSK
Prodám nepoužité porcelánové šálky s talířky, zdobené zlatem, přátelská sada - 2 ks a 2 ks, výrobce JSK Skružná. Šálky - horní průměr 7,5 cm, výška cca 8,5 cm, talířky průměr 15 cm. Cena 150 Kč + poštovné.
Skleněné talířky
Nabízím 4 skleněné talířky, průměr 15,5 cm. Nepoškozené. Cena je za všechny.
Set porcelánového nádobí Zepter
Kávový set - konvice, cukřenka, nádoba na mléko, 6x šálky s talířky, cena 5000,-. Set 6x šálky s talířky, cena 1000,-. Servírovací mísa na polévku cena 2000,-. Nepoužívané, při vzití všeho cena 7500,-.
Nové zakončovací lišty k pracovní kuchyňské desce.
3 těsnící lišty k pracovní, kuchyňské desce, plastové, vzhled nerez., matný. Povrchová úprava: nerez. Těsnící lišta mezi kuchyňskou pracovní desku a zadní stěnu proti zatečení kapalin za kuchyňskou linku. K lištám nabízím plastové zakončení šedé barvy. Cena je 600Kč/m. Délky lišt jsou 214cm/1284Kč, 200cm/1200Kč, 185,5cm/1113Kč. Lišty jsou s modrou zakrývací folii. Odlepila jsem kousek kvůli fotce. K lištám nabízím plastové zakončení. Zakoupit lze jednotlivě. Možný je osobní odběr.