inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám plachtu proti kroupám L

Kategorie: Příslušenství

Prodám Ochrannou plachtu proti kroupám L, značky Compass, cena 1000,- Kč
Prodám plachtu proti kroupám L
Podobné inzeráty
Mobilní skládací střecha nad auto, novinka, TOP
Prodám mobilní rozkládací střechy na auto. VIDEO PRODUKTU: Střecha slouží jako ochrana proti slunci (snížení teploty v zaparkovaném autě), vodě, dešti, kroupám a nečistotám. Střecha se jednoduše rozloží a složí a dá se vozit v autě pořád sebou. Malé rozměry ve složeném stavu. Váha kolem 5 kg, podle velikosti. Ideální na dovolenou, lze použít jako velký slunečník na pláž, lze jednoduše nasunout na kus větve či trubky. V nabídce jsou: Délka 4,2 metru, manuální rozkládání Délka 4,8 metru, manuální rozkládání Délka 4,2 metru, auto rozkládání Délka 4,8 metru, auto rozkládání Barvy tmavě modrá a stříbrná. Automatické rozkládání pomocí přívěšku na klíče. Cena od 3 750 Kč bez DPH za velikost 4,2 m a manuální rozkládání. AKCE!! PRÁZDNINY - manuální rozkládání, délka 4,2 metru 2999 Kč s DPH Pro plátce možný odpočet. Lze poslat na dobírku kurýrem. Vhodné pro vozy: škoda octavia, škoda fabia, škoda scala, kodiaq, kamiq, karoq, audi a4, a3, a6, bmw 320, bmw 330d, bmw e91, e60, e61, ford fusion, mondeo, alfa romeo, peugeot, porsche a další vozy.
Plachta na auto proti kroupám
Plachta jde použít na mnoho značek aut, nikdy nepoužitá,
Plachta proti kroupam
velikost XL rozmery viz. foto a vestovnim obalu-nikdy nepouzita
koupím orig. plachtu Porsche,Mercedes,Alfa Romeo,Fiat,Ford
koupím originální plachtu na Porsche, Mercedes, Alfa Romeo, Fiat, Ford, prosím nabídněte. Děkuji
OCHRANNÁ PLACHTA NA AUTO ŠKODA SUPERB II. 2008-2015 (COMBI)
Prodam prakticky novou plachtu na auto. Jen vyzkoušená. Zakoupeno 12/2022 za 1640Kč. Koupeno: Ochranná plachta chrání vaše auto před nečistotami a nepříznivými povětrnostními podmínkami po celý rok. Díky třívrstvému složení s paropropustnou membránou poskytuje plachta během deště až 100% ochranu proti vodě a během vyšších teplot dovoluje odvádět vlhkost, která se kondenzuje pod plachtou.
NOVÁ originál VW síťka proti hmyzu VW T6.1 Multivan,Caravela
NOVÁ ORIGINÁLNÍ VW síťka proti hmyzu VW T6.1 Multivan, Caravelle Prodám novou síťku proti hmyzu (Moskytiéra) z vozu Volkswagen T6.1 Multivan. Určeno pro vozy s originálním posuvným oknem VW T6.1 Multivan, Caravelle, Comfortline, California Beach/Coast/Ocean Moskytiéra je oboustranná a využijete ji tak v levém i pravém posuvném okně. VW Číslo dílu: 7LA068528 Originální síťka proti hmyzu pro posuvná okna VW T6.1 Volkswagen Original Parts® Vhodné pro levé a pravé posuvné okno v zadních dveří Na modely: VW T6.1 od 09/2019 Cena: 1500,-