inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám pergolu 3x4m

Kategorie: Ostatní

Prodám pergolu stavebnice sestavená z jednotlivých rohových prvků z oceli a dřevěných trámů 10x10cm velikost pergoly 3x4m V 2.2m. Po dohodě možné vyrobit jiný rozměr.
Prodám pergolu  3x4m
Podobné inzeráty
prodám pergolu k rodinnému domu
Nabízím k prodeji kvalitně postavenou masivní dřevěnou pergolu. Na střeše je betonová střešní taška Terran Ferrara, nátěr je proveden ve třech vrstvách olejovou lazurou Johnstones v odstínu Antique pine., okap pozink. Rozměr je 4000x2200 mm. a přesah 500mm. V případě zájmu pergolu rozeberu a připravím na odvoz. cena za komplet . SLEVA( po dohodě možnost dovozu a pomoc s montáží!!!!!!!)
Dřevěná pergola - stavebnice bez krytiny
Nabízím stavebnici dřevěné pergoly v rozměru 3x3m za 11 000 Kč nebo v rozměru 3x4m za 13000 Kč. Spojení dílů na dlab a čep + vruty. Všechny díly pergoly jsou z KVH hranolů 8x8cm. KVH hranol je konstrukční hranol (jedná se o vysušený, obroušený a ohraněný dřevěný hranol). Součástí balení je spojovací materiál (vruty, lepidlo), podrobný návod k sestavení a nařezané dřevěné KVH hranoly s dlaby a čepy. Pergolu je možno vyzvednout v Praze - Satalicích, případně po dohodě v Kamenném Přívoze (252 82), nebo můžeme zprostředkovat dopravu.
Prodám pergolu italské značky Corradi
Prodám venkovní hliníkovou pergolu italské značky Corradi. Rozměr 450x300, výška spodní části 230 cm. Elekronické ovládání, motorový pohon hlavního baldachýnu, motor i ve svislých částí zastínění. Vše plně funkční a v pořádku.
Prodám pěknou pergolu - zahradní domek
Prodám pěknou poctivou pergolu, 3 roky stará, dědictví po dědovi, žádná fušeřina z OBI, vše stavěno poctivě na čepy tesařem, 2,5 x 2,5m. Lze naložit, naložení v ceně, dopravu hradí kupující, lze zařídit, cena 39 000,- při rychlém jednání výrazná sleva.
Prodám Bioklimatickou pergolu
Prodám bioklimatickou pergolu s motoricky ovládanými lamelami Včetně dopravy a montáže Víc informací na e-maile nebo telefonicky
Pergola / altán
Prodám tuto cca 2 roky starou pergolu.. Rozměry 2,5m x 3,2m střecha na každé straně o 20cm přesahuje. Vnitřní výška 2m, výška štítu 2,75m.. Pergola obložena palubkama. Pergolu mohu posadit na kolečka aby se s ní dalo manipulovat, odvoz na podvalníku nebude problém.. Pokud bude mít kupující zajem mohu zdarma přidat sedačku s křeslem a stul co je na fotu.