inzerce, prodej, prodám, bazar

PRODÁM PÁNSKOU TAŠTIČKU

Kategorie: Doplňky

PRODÁM PÁNSKOU TAŠTIČKU,TÉMĚŘ NOVOU,VIZ FOTO.ROZMĚRY 27X22 + NASTAVITELNÝ POPRUH.CENA 80 KČ+POŠTOVNÉ ZÁSILKOVNA 69 KČ.OSOBNÍ ODBĚR NOVÁ PAKA.
PRODÁM PÁNSKOU TAŠTIČKU
Podobné inzeráty
Prodám starší pánskou peněženku GreenBurry
Prodám starší pánskou peněženku GreenBurry, kožená cena: 75,- mail: goolee@
Prodám pánskou koženou aktovku
Prodám pánskou koženou aktovku, kožená aktovka na dokumenty, rozměr 35x29cm, pěkná, super stav, jako nová
Prodam panskou tasku Blazek
Nabizim k prodeji panskou tasku na notebook zn. Blazek. Viz foto, na predni casti nese kuze znamky pouzivani, proto rozumna dohoda na cene. Uvnitr absolutne bez poskozeni. O kuzi bylo pecovano, PC kolem 10k. Osobne DC, UL, prip. Zasilkovna. Cenu nabidnete.
Prodám pouzdro na mobil
Prodám novou taštičku na mobil. Se zipem, podšívkou, pratelná. Kostičkovaná: ideální na mobil 15x7cm. Pruhovaná je o 1cm delší. Cena 150Kč/ks.
Louis Vuitton Toilet Dopp Kit Pouch
Prodám novou kosmetickou taštičku. Louis Vuitton Toilet Dopp Kit Pouchv kompletním balení dust bag, krabice, taška. Pro více info a fotek,videa mě neváhejte kontaktovat. Nebo případně se podívat na můj instagram Ready_to_brands.
Peněženka
Prodám retro plesovou taštičku/peněženku. Bohužel rozbité zapínání. Cena je bez dopravného, zasílám Balíkovnou nebo Zásilkovnou, možnost osobního předání v Praze. Pro další info volejte na číslo: +420 261 008 nebo pište na e-mail: vlachdomi@