inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám OPEMUS 5

Kategorie: Ostatní

Prodám zvětšovák Opemus 5, funkční, zachovalý, plus další příslušenství pro dělání fotek doma, leštičku na fotky, žárovky.
Prodám OPEMUS 5
Podobné inzeráty
Prodám OPEMUS II a
Prodám přístroj na zvětšování fotek Opemus IIa od Meopty.
Zvětšovací přístroj Meopta Opemus
Prodám zvětšovací přístroj Meopta Opemus, který je ve velmi dobrém stavu a je to retro věc, která nabývá na hodnotě. Možný odběr přes zásilkovnu, když zaplatíte dopravu nebo je možný osobní odběr v okolí Liberce a Turnova.
Opemus 6A zvětšovák exportní verze,mikroposuv,obj-Rarita
Prodám kvalitní zvětšovák zn.Meopta OPEMUS 6A,určený pro ČB fotografii z kinofilmu i svitku.Jedná se o exportní verzi Opemusu 6,vyráběnou po r 2002/šedá základová deska,vylepšená mechanika/Mikroposuv ostření!Kovový typ rámečku na negativy s AN skly/možno přikoupit i nové plechové vložky pro kinofilm i 6x6/ Objektiv Meopta Anaret S 2,8/50mm Specially tested,závit M39,nebo Meogon S 2,8/50/za příplatek/Zvětšovák je v bezvadném,čistém,plně funkčním stavu-jako nový-lahůdka pro náročné,která se na českém trhu běžně nevyskytuje!
Mikroposuv ostření Meopta Axomat/Opemus-fotokomora
Prodám velmi těžko sehnatelné příslušenství pro zvětšováky Meopta Axomat 5,Opemus-6 a 7-mikroposuv ostření.Toto zázračné dvojkolečko umožňuje velice precizní zaostření/na filmové zrno/obrazu pod zvětšovákem.Snadná výměna za stávající ostření/cca 10min/.Cena pevná.
Zvětšovák Meopta Opemus 5 color, vybavení fotokomory
Prodám zvětšovák Opemus 5 color se dvěma objektivy Belar 4,5/55 a Belar 4,5/75. Zvětšovák je na kinofilm a na svitkový film až 6x6. Součástí vybavení jsou spínací hodiny vipo combi maskovací rámeček na doplňkovém snímku už není k dispozici. Vše ve výborném stavu v originál kufru. Zasílám Českou poštou - Balík do ruky 200,Kč a nebo volejte dost cestuji a můžu v některých krajích předat osobně.
Zvětšovací přístroj Opemus II typ 74202
Prodám starý zvětšovací přístroj Opemus II typ 74202. Výrobce: Meopta.