inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám odbornou literaturu

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám odbornou literaturu týkající se sběratelství ať již chladných či palných zbraní. Případně další příbuznou literaturu. Kompletní seznam níže. Literaturu je možné zaslat přes Zá, kdy poštovné je cca 60-80,- Kč po Česku. V případě zájmu napište o co byste měli zájem, něco se samozřejmě prodalo. Obratem odpovím. Na sms nereaguji.
Prodám odbornou literaturu
Podobné inzeráty
REMEDIA COMPENDIUM druhé vydání
Prodám odbornou literatúru
Odborná literatura z autoopravárenství.
Nabízím odbornou literaturu z oboru motorizmu a autoopravárenství. Prosím rozkliknout.
Prodám odborné knihy - elektrotechnika, strojírenství
Prodám elektrotechnickou a další literaturu viz foto... Možné předání i v Olomouci nebo odeslání Zásilkovnou.
Literatura o automobilech a motocyklech.
Prodám literaturu o automobilech a motocyklech: 4x4 Motorové vozidla s pohonem všech čtyř kol - John Carroll, 40,-, Údržba a opravy automobilů Opel Vectra B - Jak na to, od 10/95 do 2/02 - Hans-Rüdiger Etzold, 150,-, Spalovací motory - Josef Kožoušek, 90,-, jezdíme na plyn - Mario René Cedrych, 30,-, Konstrukce motocyklu - Vladimír Jansa a kol., 2900,-.
Zdeněk Rotrekl Barokní fenomén v současnosti
Prodám knihu Zdeněk Rotrekl Barokní fenomén v současnosti 1995, Torst,232 str , Počátky české literární rezistence, diskontinuita české kultury, poválečný literární život v Brně, Morava ve střední Evropě, dílo Alexandra Klimenta a Edy Kriseové – to jsou jen některá z témat esejů brněnského básníka. Titulní esej knihy je ojedinělým pokusem o zmapování vlivu baroka na nejnovější českou kulturu, zejména literaturu, ale třeba i folkovou a rockovou hudbu. Cena 55 czk
Stará počítačová literatura
Prodám starou počítačovou literaturu. Viz foto.brz poškození