inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodam ocel naramek na ruku Zero

Kategorie: Umělecké předměty

Prodam ocel naramek na ruku Zero. Viz foto
Prodam ocel naramek na ruku Zero
Podobné inzeráty
Náramek na ruku
Nabízím náramek na ruku .Stav dle obrázku velmi pěkný .Zboží je použité také bez záruky raději se čítejte rada odpovím
Luxusní pánský náramek se stromem života
Pánský náramek v zajímavém provedení,náramek zdobí korálky a přívěšek z chirurgické oceli- strom života – ten symbolizuje energii a harmonii. Řemínek má posuvné uzly, takže se dá přizpůsobit na každou ruku.
Unikátní dámské hodinky - náramek MYOKO
Velice zajímavý design těchto hodinek upoutá svou kombinací : krásný náramek ( titan look) s minihodinkami. Jsou pouze na malou ruku - viz snímek s měřítkem pro porovnání. Značka MYOKO MQ - quarz. Poštovné dohodou
Pandora náramek a klip
Elegantní luxusní náramek a klip s kamínky Pandora s osvědčením pravosti náramek 1000 Kč klip s kamínky 400 Kč Prosím kontakt SMS. Dávám přednost osobnímu předání v Brně.
Ocelový náramek
Sikhský ocelový náramek.Jeden z pěti nejdůležitějších znaků sikhismu.Země původu Indie.Hezké provedení s kuličkami, zakoupen přímo v indickém Amritsaru.Materiál nerezová ocel. Vnitřní průměr náramku je 6,5 cm Poštovné 80,- Kč Zásilkovna
Kovaný lovecký nůž, damašková ocel, javor, paroh lose
Ručně kovaný lovecký nůž damašková ocel, velice tvrdá a stabilní, prvotřídní řezný výkon, tvrdost 61-62 HRC. Rukojeť stabilizovaný javor, paroh lose, ruční inkrustace los, litý melchior. Rukojeť délka 125 mm, čepel 123 mm. Závěsné kožené pouzdro. Nůž červená rukojeť, ocel Friedr Lohmann PGK - 12.500Kč. Ruční jednotlivá práce, vyprodej sbírky.