inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám obraz zátíší v Řecku

Kategorie: Doplňky

Prodám obraz - zátiší v oblasti Řecka
v rámu ,zaskleno
Osobní odběr nutný.
Prodám obraz zátíší v Řecku
Podobné inzeráty
Prodám - Obraz olejomalba - Zátiší s šeříky
Prodám obraz olejomalba - Zátiší s šeříky. Obraz je v zachovalém stavu. Malíř: M.M. Aktuální cena: nabídněte Možnost dopravy: - osobní předání v Rychvaldě Kontakt: E-mail: business.grycmon@ Tel.: +420
Obraz Zátiší
Prodám obraz Zátiší s tulipány. Drobné nepatrné vady na kráse. Pri rychlém jednani sleva.
Obraz purpurové květy
Prodám obraz purpurové květy ručně malovaný obraz na plátně obraz s motivem fialových květů malba na plátno, blindrám nerámováno, obraz rovnou zavěsíte na zeď rozměr obrazu 100×100 cm dekorační obraz bez autorizace nový stál 2600.- nyní za 1800.-
Reprodukce obrazu zatisi s poharem Claesz Pieter
Zátiší s vysokým zlatým pohárem ve zlatém mohutném rámu. Autorem originálního obrazu je německý malíř Pieter Claesz ( 1597 - 1661 ). Zezadu obrazu je štítek s údaji o reprodukci - viz foto. Celkové rozměry včetně rámu cca 70 cm x 60 cm. Vnitřní rozměr rámu cca 56,5 cm x 46,5 cm. Celkový stav - viz foto.  Reprodukce je přibližně ze 70tých let 20. století.
Moderní abstraktní obraz 124x84 cm - olej na sololitu
Prodám velký obraz, abstraktní moderní motiv - olejomalba na sololitu (strukturou připomíná plátno viz detail na fotkách) v černém hladkém rámu. Obraz má orientaci tak jak je na fotkách, tj. na stojato (svisle/vertikálně). Jde o velký obraz. Na zadní straně obrazu na svislé části rámu jsou 3 ks ocelových pantů, které nejdou z čelního pohledu vidět a vyztužené rohy ocelovými úhelníky, které zpevňují rám, obraz sloužil k překrytí trezoru a na pantech se otevíral, má ale i 2 skryté háčky k běžnému zavěšení. Jelikož jde o abstraktní motiv, je možná i vodorovná orientace obrazu. Bez signatury. Vhodný k dekoraci, překrytí trezoru ve zdi apod. Rozměry obrazu (v/š): 124 x 84 cm Mohu i poslat na dobírku. Tel.:
Obraz zátiší - na plátně
Dobrý den. Prodám obraz od pro mne neznámého autora (viz. iniciály). Malba je na plátně, rám dřevěný tmavě hnědý až černý. Kupován byl na výstavě v roce 2006 za 4.500,- Kč. Je mi to líto, ale bohužel pro něj nemáme místo. Osobní odběr na adrese.