inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám obložení na spojku.

Kategorie: Veteráni

Prodám obložení na spojku asi Volha M 21.
Cena plus poštovné.
Prodám obložení na spojku.
Podobné inzeráty
Brzdové obložení Jawa 350 dvouklíč
Prodám zrenovované brzdové obložení na jawu 350/632,634,638 a jiné modely,i ČZ. Obložení jsou na dvouklíčové brzdy.Použité originál spodní části+použito kvalitní české obložení.Zadna Čína,Turek a jiné nekvalitní brzdy.Cena 250 Kč za kus. Tel
Spojkové obložení+Silemblok motoru+Olejový filtr Lada/Vaz
1.Prodám úplně nové spojkové obložení na vozidlo Lada/VAZ/Žiguli 1200-1600 ! Cena obložení je 250 kč ! ********************* 2. Prodám originální díl nový silemblok motoru na vozidlo Lada /Vaz/Žiguli 1200 - 1600 ! Cena silembloku je 200 kč !******** ************* 3. Prodám úplně nový olejový filtr CHAMPION na vozidlo Lada/Vaz/Žiguli 2101-2106 ! Cena je 70 kč ! Všechny díly možno samozřejmě prodat i jednotlivě ! Zájemci pište na mobil nebo do mailu nebo volejte mezi 8h až 13h potom mezi 16h až 18h ! Inzerát platí do smazáni !
Octavia, Felicia přípravek na nanýtování brzdového obložení
Scháním přípravek pro nanýtování brzdového obložení k čelistem. Chtěl bych použít původní obložení s azbestem (OSINEK). Vím, že dnes už je technologie nýtování překonaná technologií lepením a následným vypálením, ale z důvodu originality jsem se rozhodl jít touto cestou.. Nevalí se vám někde takový přípravek? Mám na mysli přípravek pro bubny o průměru 230 mm (Spartak, Octavia, Felicia).
Harley Davidson Panhead Linkert karburátor a ruční spojka
Prodám na Harley Davidson Panhead ruční spojku a dva karburátory Linkert.Vše bylo pouze namontováno na motocykl a zase sundáno(neježděno)Vše má doklad a koupi karburátory Ebay (doživotní záruka)spojka w&w cycles. Cena za spojku 5400Kč(možno i páčku na řidítka) Linkert dohodou
Spojku na jawa pionýr
Prodám spojku na jawa pionýr 300,- , starý karburátor 200,-
BMW R23
Prodám na BmwR23.Kardan.Hardy spojku.Zubovou spojku do kardanu.Příruba kardanu(výstup z převodovky. Pastorek náhonu tachometru.Pouzdro nad pastorek. Osu zadního kola.Osu předního kola. Matky trubky řízení.Držáky motoru.Odvzduch motoru.Příruba diferenciálu(součást kardanu). Vačku k zapalování.