inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám nový tlumič FLOWMASTER Hushpower II Resonator

Kategorie: Tuning

Prodám nový nerezový tlumič FLOWMASTER Hushpower II Resonator. Není použitý. Materiál nerez, povrch vypalovací barva.
Vstup i výstup 2 palce /55 mm. Délka 12 ´´ / 450 mm.
Prodám nový tlumič FLOWMASTER Hushpower II Resonator
Podobné inzeráty
Výfuk Cat-Back Koncový tlumič Nissan 350Z
Dobrý den, nabízím koncový tlumič z Nissan 350Z. Tlumič jsem původně kupoval s tím, že odřežu koncovky a použiju dál, ale už to realizovat nebudu. Inzerát platí do smazání.
Prodám koncový tlumič výfuku
Prodám koncový tlumič výfuku chrom nový Foto dodám
Koncový tlumič
Prodám nový nerez koncový tlumič Megan Racing, otevřený, délka 50 cm, vstup 76 mm, výstup 48/99 mm
MAGNAFLOW TLUMIČ VÝFUKU PERFORMANCE
NOVÝ MAGNAFLOW TLUMIČ VÝFUKU PERFORMANCE. Celková délka 500 mm--délka těla 360 mm--vnitřni pruměr 76 mm-- venkovní pruměr 80 mm. Puvodní cena 5862 kč (viz doklad)
Podložky tlumičů fabia
Prodám zvyšovací podložky pro vozy fabia první generace. Tedy Fabia I. Jedná se o podložky na přední tlumiče pro montáž nad horní uložení (neovlivňuje funkci tlumiče). Aktuálně k dostání velikosti 3cm a 5cm. Zvýšení vozu vhodné na rallycross, rally, polní cesty a různé úpravy. Cena uvedena za sadu. Možnost vyrobit výšku i dle vašeho přání. Prodám podložky předních tlumičů do Felicie. Namontuje se nahoru na tlumič. Podložka 4 nebo 6cm. Zvýšení vozu vhodné na rallycross, rally, polní cesty a různé úpravy. Cena uvedena za sadu. Možnost vyrobit výšku dle vašeho přání. Nově i možnost podložky na zadní tlumič cca 2,5cm z důvodu délky závitu zadního tlumiče.
Podložky tlumičů felicia
Prodám podložky předních tlumičů do Felicie. Namontuje se nahoru na tlumič. Podložka 4 nebo 6cm. Zvýšení vozu vhodné na rallycross, rally, polní cesty a různé úpravy. Cena uvedena za sadu. Možnost vyrobit výšku dle vašeho přání. Nově i možnost podložky na zadní tlumič cca 2,5cm z důvodu délky závitu zadního tlumiče. Aktuálně skladem: 2 sady - 6cm 2 sady - 5cm 1 sada - 3cm 2 sady - zadní 2,5cm