inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám nový nerozbalený Blu-Ray film Dobrodružství kriminali

Kategorie: DVD, Blu-ray mechaniky

Prodám nebo vyměním za jiný Blu-Ray film který ještě nemám Blu-Ray film Dobrodružství kriminalistiky. Film je úplně nový nerozbalený. Nevolejte na telefonní číslo pište na email.
Prodám nový nerozbalený Blu-Ray film Dobrodružství kriminali
Podobné inzeráty
Blu-Ray 2D + 3D - Dobrodružství pana Peabodyho & Shermana
Prodám tyto plně funkční Blu-Ray disky v perfektním stavu. Velmi ostrý obraz a spousta bonusových materiálů. Vyzvednutí i v Praze na Hájích. Popis filmu: Pan Peabody je geniální jako Einstein, vtipný jako Oscar Wilde, odvážný jako Indiana Jones, má deduktivní schopnosti Sherlocka Holmese, styl oblékání Jamese Bonda a kulinářské dovednosti Zdeňka Pohlreicha. Je také světově proslulou celebritou, držitelem Nobelovy ceny, olympijským vítězem ve skoku a desetiboji. A navíc je pes. Díky svým schopnostem a navzdory tomu, že je šelma, adoptoval pan Peabody malého kluka Shermana, kterého od plenek vychovává tak, jak nejlépe umí. Přesto si občas musí přiznat, že je to snad jediná věc, která mu tak úplně nejde a že má co dělat, aby se Shermanem vůbec udržel krok. Sherman je totiž velmi zvědavý a upřímný, díky čemuž se často dostává do různě velkých průšvihů. I proto, aby ukojil synkovu touhu po poznání historie, vynalezl pan Peabody úžasný přístroj jménem Časomat. A díky tomu mají přístup kamkoliv do minulosti. Společně tak zažívají neskutečná dobrodružství, která si člověk nebo pes dokáže sotva představit, poznávají slavné postavy i okamžiky dějin.
Blu-ray mechanika do notebooku SATA + externi ramecek
Nabizim k prodeji blu-ray mechaniku / dvd vypalovacku do notebooku znacky HL Storage model:CT30P. Cteni: DVD-ROM 8X BD-ROM 6X CD-ROM 24X Zapis: CD-R 16X CD-RW 4X DVD-R 8X DVD-R DL 2X DVD-RW 4X DVD+R 8X DVD+R DL 2.4X DVD+RW 4X DVD-RAM 3X-5X + externi ramecek pro tyto mechaniky + kabely USB A-B a USB A-napajeni (nejsou na fotkach). Soucasti je i original krabice. Moznost vymeny za Blu-Ray mechaniku do PC (5.25) V pripade dotazu me prosím kontaktujte (idealne mail a SMS ne vždy muzu telefonovat). Osobni predani pres týden v Praze o vikendu Kralupy nad Vltavou/Velvary/Slany Pre
2,5" Blu-ray mechanika Sony BC-5550H 12.7mm
Sony BC-5550H Hrúbka 12.7mm SATA Jedná sa o COMBO mechaniku ,ktorá číta CD , DVD , Blu-Ray média a napľuje CD a DVD Mechanika je plne funkčná , číta aj napaľuje , Blu-Ray médium bohužiaľ nemám na otestovanie ...... Posielam zo Slovenska cez Zásilkovňu /Packetu Packeta menní kurzom 25 Kč / 1 euro Dobierka do 5 Kg 125 Kč (5.2 euro )
Blu-ray Total Recall (Steelbook + 2 disky)
Prodám Blu-Ray film Total Recall ve steelbooku. Disky jsou nepoškrábané, ale nemám kde vyzkoušet a nevím jaké jazyky obsahují. Jediná vada na kráse je několik škrábanců na zadní straně steelbooku. (viz foto) V případě zájmu, pište prosím na email, tel. č. neplatné. Koukněte i na mé další inzeráty :)
3D BLU RAY HOBBIT 1 DE ENG
Prodam 3D BLU RAY FILM HOBBIT NEOČEKÁVANÁ CESTA bez CZ/SK dabbingu. Jedna se o vydani s bonusmi 4 x BD disk. Detaily viz foto.
PRODAM FILMY NA  BLU-RAY
Prodam filmy na blu-ray v perfektním stavu některé jsou nové ve folii nebo jen rozbalene.viz na foto