inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám nový botník + téměř nový TV stolek

Kategorie: Ostatní nábytek

krásný nový botník, světlé dřevo, rozměry (d,š,v) 77x31x105cm. Nahoře 1 menší výsuvný šuplík, pak 2 větší vyklápěcí šuplíky na boty. Botník nebyl užívaný, prakticky nový. Cena 1200 Kč.
Dále prodám krásný téměř nový TV stolek na kolečkách, světlé dřevo. Rozměry 96x50x48 (d, š,v). Cena 1000 Kč.
Oboje dohromady za 2000 Kč.
Osobní odběr, nutno si přijet.
Pište mail nebo sms prosím.
Prodám nový botník  + téměř nový TV stolek
Podobné inzeráty
Botník se 3 přihrádkami- IKEA
Prodám hnědý botník značky BRUSALI z obchodu IKEA. Rozměry jsou: šířka 61cm; hloubka 30cm;výška 130cm. Botník je starý 3 roky, ale je jako nový (tzn. nepodřený, nepoškrábaný, neobitý). Původní cena byla 2690 Kč, NYNÍ POUZE ZA 1200Kč! Jestliže máte zájem, kontaktujte mě POUZE NA EMAIL eliska.reichenbachova@ Botník je možné vyzvednout si pouze osobně.
Botník se zrcadlem, dub sonoma
Prodám botník Tempo Kondela Botník BALERINO se zrcadlem, dub sonoma. Praktický botník se zrcadlem a se složkami na boty na obou stranách materiál: DTD laminovaná, Barevné provedení: dub sonoma, (ŠxHxV): 50x29,4x181,5 cm. 10 složek na cca 20 párů bot. Pouze osobní převzetí.
Botník + zrcadlo
Na prodej botník viz. foto původní cena 4.299,- nová cena 1.500,-. Dále na prodej zrcadlo ve stejném provedení jako botník, původní cena 1.799,- nová cena 1.000,-. Menší botník dám zdarma.
Starší židle, poličky, botník, stolek, stolek na květiny
Prodám starší židle, poličky, botník, stolek, stolek na květiny atd., i jednotlivě.
Botnik
Prodam botník. Byl z Jysku. Super stav. Nehodí se mi ke zbytku vybavení a nemam možnost ho skladovat, proto ho prodavam za symbolickou cenu. PC asi 1600,-
Dřevěný botník se sedmi přihrádkami
Prodám dřevěný botník vyráběný na míru truhlářem - vhodné do úzkých prostor či panelákových chodbiček. V dekoru středně hnědého dřeva, zadní stěna je z bílého laminodesky. Nahoře je háček pro zajištění botníky proti pádu. Jedná se o kvalitní materiál, žádná překližka. Rozměry: Výška: 205 cm Šířka: 38,5 cm Hloubka: 20,5 cm Botník je ve skvělém stavu, pouze na jedné straně vyvrtaná malinkatá dírka na zavěšení lžíce na boty. :) Možnost osobního odběru v Ostravě, po domluvě dovoz po Ostravě a okolí. Vysoká pořizovací cena (asi 5000,- před mnoha lety).