inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám novou knihu Do Egypta na kole aneb s vlaštovkami za t

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám novou knihu Do Egypta na kole aneb s vlaštovkami za teplem PC byla 499,-kč pouze uložená v knihovně, nyní prodej velká
sleva za 150,-kč+pošta nebo zásilkovna.Pevna vazba, barevné fotografie, spoustu čtení, vřele doporučuji všem..
Na starém kole dojel autor z Přerova až do Egypta a zase zpátky. Jeho devítiměsíční cesta vedla přes Slovensko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Turecko, Sýrii, Jordánsko a přes egyptské pyramidy až do Luxoru. Domů se vracel přes Izrael.
VÝROBCE: KNIHKUPECTVÍ
Prodám novou knihu Do Egypta na kole aneb s vlaštovkami za t
Podobné inzeráty
Egypt
Mýty a legendy Starého Egypta : 380,- Kč Poklady starověkého Egypta : : 380,- Kč Sfinga - záhady kultury 1 : 60,- Kč Kletba faraonů : 60,- Kč Zapomenutý faraon : 45,- Kč
Kniha Civilizace starého Egypta - Paul Johnson
Kniha Civilizace starého Egypta - Paul Johnson. Krásná plátěná publikace. Zasílám přes Zásilkovnu (70Kč.) nebo jako doporučené psaní Českou poštou (65Kč). Platba předem. Inzerát je platný do smazání. Podívejte se i na ostatní inzeráty.
Egypťané a první civilizace
Super stav. Výpravná obrazová publikace přibližuje významné archeologické památky nejstarších lidských civilizací Egypta, Mezopotámie a Blízkého východu. Publikaci prostřednictvím velmi pěkných barevných fotografií archeologických nálezů, různých kreseb, nákresů i plánků vypovídá o dávné minulosti lidstva. První, podstatná část knihy je věnovaná památkám Dolního a Horního Egypta - pyramidy, Údolí králů, Tutanchamonova hrobka atd. V další části archeologické objevy a nálezy v Mezopotámii - Sumerové, Asyřané, Ninive, Babylonie a v oblastech starověkého Blízkého východu - Kananejci, Foiničané, Kumránské svitky atd. Vydáno: 2000, Knižní klub 215 stran Poštovné: ČP doporučený balíček 99; ČP balík na poštu 99; ČP balík do ruky 119; Zásilkovna 69; Kč
Kolena - cvičení proti bolestem
Prodám novou brožovanou knihu se spoustou rad a cviků proti bolestem kolen. Prodám novou brožovanou knihu se spoustou rad a cviků proti bolestem kolen. Prodám novou brožovanou knihu se spoustou rad a cviků proti bolestem kolen. Prodám novou brožovanou knihu se spoustou rad a cviků proti bolestem kolen.
Špionáž Japonska proti západu 1939-1945 aneb Tanec Stínů
Prodám knihu Špionáž Japonska proti západu 1939-1945 aneb Tanec Stínů, autor Tony Matthews, nakladatelství Ivo Železný, cca 240 str, rok vydání 2005, dobrý stav. Osobní předání v Říčanech, Praze, občas i v Kutné Hoře.
My havrani umazaní, aneb veselé havířské příběhy - Jiskra
Prodám knihu: My havrani umazaní, aneb veselé havířské příběhy, Jaroslav Jiskra, ilustrace Pacelt, rok vydání 1999, RD Příbram.